Thursday, June 7, 2012

masih hidup

assalamualaikum w.t.b


wah, sudah lama tak update blog ini..maaflah, real life is hectic..and laptop pun rosak..rest in peace Compaq Q20 (2009-2011) :(
sekarang saya guna Aspire one by acer...it's netbook..senang nak buat kerja :3 hehehehe
okay...kenapa saya da lama tak update any news on this blog?
because nak tumpu sepenuh perhatian (ayat not go betul) for final semester and after that busy jaga anak sedara TT_TT

yeah....sangat busy

macam-macam nak kongsi dekat u guys about what's happening around me from my perspective.. okay, let's begin

1. Alhamdulillah, now i'm graduated from UiTM in DIA (Diploma in Accounting). syukran to ALLAH,mak and abah, my friends, my lectures and people who helped me...alhamdulillah sangat-sangat. even not Dean List, but okay laaa...hue hue hue and now waiting for degree result..okay itu sangat cuak -.-"

2. full time nanny (literally) kepada my 9-months-niece. da besar da budak ni...even dia teramat lah out of control, but i love him damn muchi

3. okay, Big Bang release special edition "still alive". dalam EP terbaru, there are 5 lagu baru, antaranya monster,bingle bingle,feeling,ego and still alive. still alive is extended from their intro in alive album. cool huh? and diaorang release monster music video. that MV is quite creepy but sangat memuaskan hati penonton yang rata-ratanya peminat diaorang (me include :P). sebab apa? that mv is done like blockbuster style and their special effect is outstanding. oh lupa, wonder girl pun release like this music video..hat song is way too cool among female korean artist. lagu yang catchy with flash mob style dance. sangat berbeza dengan typical K-Pop. if curious hit your keypad and search wonder girls like this mv and big bang monster mv on youtube ^^,. jangan marah saya ye...hehehehe. btw, Big Bang nak mai malaysia on 27/10!!!!!!!!yay!!!!!!!!!!!!!!!!!like like like!!!!!!but that date..satu je masalah....maafkan diaorang ya ^^, please don't make an issue..please

okay...itu sahaja buat masa ini.....will be updated

bye! wassalamualakum w.t.b


nota kaki 1: random of me :P

Photobucket

No comments: