Tuesday, November 8, 2011

it's random...

pesanan penaja : entri ni memang sangat "random"....tiada spesifikasi...hehehehe


assalamualaikum dan selamat petang semuanya :))
wah! sangat lah lamaa....tidak update blog...gara-gara laptop dibawa service sebab motherboard rosak...lepas da service..jadi baby sitter yang berjaya..okay,mula melupakan nak update blog..terima kasih wahai cik syaz! (kata blog dengan penuh sindiran)

okay~start dengan result yang keluar hari jumaat yang lepas..bagi budak UiTM SeMalaysia, menunggu 4/11 bersamaan Jumaat yang lepas memang mendebarkan..lagi berdebar dari tengok cerita hantu dekat pawagam..dan keputusan saya kali ini (tanpa picture preview dalam blog ni)

ALHAMDULILLAH!
semua lulus dan sangat bersyukur sebab all my effort was paid off! tak sia-sia study bagai nak gila dan sangat-sangatlah bersyukur sebab kemarau selama dua semester berakhir dengan jayanya...lepas ini tak mahu bermain-main dan study harder than usual..insyaallah!walaupun tak DL dan ada subjek yg tak capat target tapi sekurang-kurangnya keputusan kali ini menjadi inspirasi untuk buat yang lebih terbaik untuk semester terakhir ini :)

secondly,sesiapa yang minat Korea band BIGBANG?sila angkat keyboard or mouse!hahahaha
conform cerita yang saya nak bagitau ni sudah jadi basi..muehehehe~tapi nak cerita jugak...
okay, diaorang dah menang MTV EMA for World Wide Act!woit woit! bangga hokay sebab diaorang kalahkan Britney Spears hokay!sangat tak percaya! diaorang represent/wakil untuk asia pacific..saya bangga menjadi penduduk asia pacific...hehehehe (tiba-tiba pulak :P)

okaylah, sampai sinilah saya menaip..saya akan update lagi..bye :)
wassalam


salam sayang dari saya :P
Photobucket

No comments: