Friday, April 29, 2011

apabila malaysia hendak menjadi korea: it's EPIC FAIL!!!!!

assalamualaikum....
sedang asyik membaca ECO 211 a.k.a macroeconomy...
saya berblogwalking jap...
conclude dari blogwalking:
baru ku tahu
now malaysia dah ada group yg ikut style korea...
bukan ala-ala tau...100% korea...

di ulangi 100%

mak aih....
.

saya mengaku, i'm a big fan of K-Pop...but.....

*scream*

tolong lah.....

jangan la kita nak tiru bulat....
lari bebenor dah dengan style malaysia....
kita minat k-pop because of their music and their cute looking....

btw..nak tau ke siapanya yang saya maksudkan?

jeng jeng jeng



diaorg ni jelmaan wonder girls dgan SUJU a.k.a super junior (katanya la)....yang ni rasa nak ketuk sorang-sorang..baru wonder girls dgan SUJU..kalau BIGBANG???memang bagi peluru atom terus...kalau berani copy my oppa,cuba lah....HAHAHA...


the truth is:



these are the real one...which called K-POP!!!!!
adeiihhhh...ambo dah pening....
tok sah la nak tiru-tiru diaorang ni.....
fail tau tak???
adeiii....makkkkkkk
nak muntah!!!!!!!!

IT'S EPIC FAIL!!!!!!!!!

SILA CARI IDENTITI SENDIRI!!!!

sigh


dah la...memikirkan menda alah ni buat kapasiti otak menjadi kurang...
di sini sajalah ku menulis....
mahu tidur...
tata.....

p/s: BIGBANG buat comeback and it's epic!!!i lolike!!!!


Photobucket

2 comments:

Aini said...

x sesuai kot yg pmpuan mlysia nak pakai suar kontot gitu.. kaki x lawa cm minah korea yng kurus panjang kaki m,ereka tu kan.. malu.. malu..uhuk..

cik fara said...

hahaha.betul2. sokong. tak perlu kot tiru sangat. buatla style sendiri. lagi bagos.. actually group2 ni kan dulu dah ade kat msia mcm kru, feminin, kool dll. diorng tu ok je. tak tiru sape2.