Thursday, March 3, 2011

SEGMEN: DISEBALIK TABIR BLOG


Weeit weiitt
abg Ben Ashaari kini kembali dengan segmen terbaru! segmen: disebalik tabir blog...waahhh...macam best jer....hik hik hik
okay, check it out....di sebalik tabir blog ini :)

gambar terbaru ni....hehehehe

nama diberi SITI AISYAH...panggil siti pun boleh, aisyah pom boleh. nama blogger? natasya aisya. asal Pahang tapi belajar di UiTM Kelantan dalam Diploma in Accountancy. anak bongsu dari 2 adik beradik. happy go lucky and simple girl. suka membaca, surf internet,baca blog, buat homework,tidur...hahahaha
tahun depan akan menamatkan pengajian diploma saya. insya-Allah, akan sambung degree...amin~minat sangat dekat artis korea terutama BIG BANG!
follower buat masa ni adalah........(bunyi efek drum sikit)..... 110 followers. thanks ek kamu-kamu yerk! sayang ketat-ketat! suka fashion, jalan-jalan dan pantai. suka warna ungu, hitam,putih dan merah. seorang yang peramah (angkat bakul sendiri jap....hahahaha~) and love to have friends!


uishhh~dalam segmen ni siap ada soalan tuh...jom ushar-ushar pe soalan dia:

  1. Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
main facebook sampai muntah....hahaha~tak pun masuk youtube and baca surat khabar online

2. Ceritakan kepentingan blog kepada anda
tempat luah perasaan...kalau nak share information pun boleh....macam-macam lah...
bagi saya, blog ni macam buku elektronik jer :)

3. Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?

nak tau ke blog mana yang wajib masuk hari-hari? antaranya :

  • abang ben ashaari
  • kak zie madini
  • hanis zalika
  • fatin liyana
kenapa dan mengapa?

sebab diaorang best!sempoi dan bersahaja...suka baca entri diaorang!


itu jelah..hahaha~apa-apa hal, enjoy gak masuk segmen abg ben kita ni..da lama tak join segmen-segmen macam ni..al-maklumlah busy!dush dush~
okay,siapa-siapa nak join segmen abg ben ni.....




Photobucket

13 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

yatie's EPISODE said...

dtg dr blog abg ben & follow. ^^

salam perkenalan (:

bun said...

buat spotcheck dari BA

salam kenal

man yusoef said...

saya pon anak bongsu gak...hehe

mrsazrul said...

singgah n follow..dari blog MR. Ben.. salam perkenalan yer.. :)

www.inikehidupanku.blogspot.com

diyana said...

lalala...jenjalan tanpa guna kaki...dan follow!!! weee~~~
suke3… (^___^)

shikinbudakbaik said...

singgah dari blog Incik Ben..
salam perkenalan..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dr segmen sebalik tabir abg ben.

keep it up blogging yaa !!! :)


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

rizaros said...

salam pkenalan.. datang dr blog abg ben:) dah follow.. nnt follow kita balik tau..maceh..
~~~>>>rizaros.blogspot.com

Nour Akmal said...

hye..
singgah cni dr blog BA..
salam kenal..=)

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

"nice entry ..:) kawan2....jom join contest ni... kowang berpeluang menang rm1oo.. cubela..."

Redbloodsnow said...

hehe...zie lom pnah lg berkesempatan nk join segmen abg ben nih :(