Tuesday, March 1, 2011

ohhhh...sudah M.A.R.C.H ye???

haluuu...update di siang hari~hahahaha
okay,sumpah lamer giler tak update blog...bertambah geram bila
sebab minggu lepas memang busy dengan test jer....
adoiiii
kebetulan ader FESKO...
sah2 lah bertambah busy
wah,kaitan pulak....ye lah, gara-gara nak kutip kupon punye pasal....
bertambah geramnya bila ader test..wah!meletop!
memang kena wat pertimbangan habis-habisan
tak pasal-pasal ada yang korban test sebabkan kupon yang membuatkan student dapat kolej T_T
ohh~lupa, minggu lepas juga ada pilihanraya JPP or nama panjangnya ialah jawatankuasa perwakilan pelajar...wah~bila dapat tahu je siapa menang,terus excited~sebab beberapa kawan saya menang dan saya memang jangkakan diaorang akan menang!
so,tahniah ye! semoga korang leh jalankan tugas dan amanah dengan sebaiknya!
ohhhh....akibat terlalu busy pada minggu lepas, saya tak sangka hari ini sudah masuk bulan march...diulangi M.A.R.C.H!dan my life will be crazier in this month....aaaa~nak larik boleh tak????+_+"
okaylah,setakat ni ja...nanti kita update lagi...

pesanankakilimakedai: aiiii...cedok tak habis2...menyampah!


Photobucket

1 comment:

Redbloodsnow said...

cepat kan masa berlalu. sedar tak sedar nnti, dh nak masuk 2012 kan :)