Saturday, March 5, 2011

Life with Sandra.....by Sandra Azwan

assalamualaikum semua.....
wahhh~kali ini saya mau cerita tentang satu blog ni yang diberi nama Life with Sandra
okay,siapa dekat sini tak kenal sandra azwan?baik ngaku!!!!cepat!!!!!hahahaha
bagi sesiapa yang tak tahu siapa dia ni..meh nak habaq. Sandra Azwan ni merupakan fashion designer. and hasil kreativiti dia? walawei...sumpah comel+cantik+gorgeous dan sama waktu dengannya.jom check it out!


header yg gorgeous....really cantik ok...

En.Sandra Azwan....owner blog Life with Sandra

with his creation...
his creation......




sila rambangkan mata anda.....memang cantik!full stop!
(agak jealous sebab lukisan dia lagi cantik dari lukisanku T_T nama pun designer...)

frankly speaking,saya memang admire with his creation...modern style. even he's new, tapi berjaya mencuri tumpuan industri fesyen malaysia. salute u bro!

hahahahaha~dan buat pengetahuan anda sekalian....sekarang ini, beliau sedang mengadakan satu PROMO khas yang memerlukan kita buat a special entry tentang blog beliau. dan hadiah dier? jeng jeng jeng~ a new header inspired by him..so sesiapa nak join, cepat-cepat, selagi masa masih ada!!!!!ohhh..nak jugak header yang dibuat oleh beliau!huhuhuhu


okay,bagi sesiapa nak join, click dekat sini okay =)

segala keterangan ada dekat situ :P

tag oh tag..saya nak tag siapa ek? :) calon-calonya adalah.....



kepada yang berjaya di'tag', selamat maju jaya ya...and korang pun leh join jugak tau..so,all the best ok :)

Photobucket

3 comments:

SANDRA AZWAN said...

Thank you sebab join.....;-)

Redbloodsnow said...

a'ah lah....lawa header tu :)

Nasuha Salleh said...

contest utk header =O
nice...tp xde idea la pulak nk buat entry
wuuu
good luck ye ;)