Saturday, March 19, 2011

cerita tentang: DEBAT PIALA PENGARAH KAMPUS

saya sudah sihat.....jom start cerita......


assalamualaikum....
wah...berdebar la pulak sebab tak lama lagi start demam DPP ni.....
tak start pun dah demam..pe kes?hahahaha
okay,debat pengarah kampus ini merupakan debat yang wajib dibuat oleh KDP setiap tahun....
nama asalnya ialah Debat Dato' Pengarah..but since dah tukar "boss" a.k.a pengarah kampus...
tak pasal-pasal dah kena tukar nama....
dan ini pun dengar-dengar bunyi tukar lagi....
adeiiiii....
frankly speaking...i'm not prepare anything....
baik dari segi fizikal mahupun mental....
there're things that need to complete....
too much....
and i'm always think that i'm a bad....
tak boleh buat kerja....
dan time macam ni...
i'm always think
nak balik.....
sebab tak boleh hadapi sorang-sorang
fikirkan program ini saja aku da demam panas 4 hari
dalam demam tu, memang otak pun tak berfungsi dengan baik.....
always nak balik je dalam fikiran ni....
i need some strength....
maybe i need someone...
for sure....
but tak nak ganggu....
what should i do???


cerita sepenuhnya akan diupdate selepas program ni habes....





Photobucket

No comments: