Thursday, February 10, 2011

tak kenal maka tak cinta...tapi.....

hai korang...baru berkesempatan untuk update blog...
huhuhu~
mesti korang tau kan pasal peribahasa ni kan?
tapi.....
kalau dah kenal seseorang tu tetapi korang tak boleh nak cam orang tu menerusi penampilan dia...rasa pelik tak? kita kenal dia but kita tak boleh cam orang tu. mungkin orang tu buat sedikit perubahan dekat penampilan ke. tak pom ada sedikit masalah penglihatan agaknya...

HAHAHAHAHAHA~
yang sebenarnya, sedang ber blogwalking , saya terbaca lah satu entri pasal ada blogger yang tak kenal abg BEN......errkkk...baca punya baca, kawanku si atul (sila terjah blog dia)mention nama ku yang dahulu tidak dapat cam abg BEN...sumpah tak leh cam abg BEN time tu.....

al-kisahnya berbunyi begini,
lepas cuti mid sem yang lalu, saya terjah ke bilik si atul ni..untuk pengetahuan korang, kami ni satu level jah. tapi room kami lain-lain...haha
so, apabila dapat tau dia pergi gathering SB, saya dengan excited+ buat muka comel mintak dengan si atul ni nak tengok gambar time gathering tu. al-maklumlah, saya ni tak berkesempatan mahu pergi gathering SB (pas ni mao pergi..tak kira!!!!!!)
punya lah sedap tengok, tiba-tiba saya terpandang akan satu gambar ni. lantas saya tanya ke atul.

saya : ni abang ben ke ni?

atul : yela...

saya: (dengan dahi berkerut) ye ke ni abang ben? lain jerrr.....

atul: betul la ni abang ben.....

saya:...............



itulah cerita yang sebenarnya....HAHAHA~abg Ben Ashaari memang one of my favorite blogger. but cam malu jugak la tak kenal abg Ben ni...opppssss bukan tak kenal, tapi tak cam....HAHAHAHAHA
pas ni leh wat misi 2011 la pulak...misi nak jumpa abg Ben Ashaari pulak..dengan blogger-blogger yang saya suka..suka baca lah....suka menda lain? no no no....
okay lah, nanti update lagi....bye ;)

ikandaripenaja: ohhhh...mungkin pas ni akan jarang online lagi..training pom bakal bermula...wish me luck okay ;)



Photobucket

2 comments:

padlie said...

salam kenal..

a.ben tak tau.. dia x marah.. gud luck training nanti..

Redbloodsnow said...

ABG BEN ASHAARI MY MENTOR! DIA TAK SOMBONG N TAK ANGKUH....LIKE HIS ATTITUDE :)