Saturday, February 5, 2011

nak update tapi.......

hai korang...
maaf la, punyer lama tak update blog...dibiarkan bersawang macam 2 jaaa....
sumpah mau update...
tapi....
huhu~masalah nak mengupdate tu udah hilang sedikit demi sedikit...
bukan apa...
dah habis buat slide..pergi ke source dier cari maklumat lagi
and bagi saya, buat slides untuk presentation BEL312 ni la yang paling tension dan cincai...
tak pasal2 kena 'ceramah' free of charge dengan member siber...hua hua hua
btw...esok dah nak balik ke Machang terchenta....dan selepas ini.....drum please....

*drum effect*

busy dengan equation ni:

kelas+training x assignment/tak cukup tido+ (program x test x quiz) = my life after this.....

hahahaha~nak kata busy tu, tak la macam tahun lepas..but insyaallah sem ni leh manage lagi time...dan lepas ni mesti ada "me" time....huhuhu~nanti korang taulah betapa penatnye jiwa dan raga ni...so korang jangan cedih-cedih pulah...
blogging always blogging..tapi not sure when and how...
happy blogging ya ;)
ohh....ya..sekarang ni saya ada buat satu novel...
kalau dah siap semua, nanti saya akan publish dekat blog saya yang lagi satu tu...
so stay tune yo....
miahahahahaha~

nakhabaqsat: lepas ni insomnia akan kembali semula....dush dush....



Photobucket