Friday, February 18, 2011

cerita sepanjang ketidak 'update' an blog

holaa.....hahahaha
assalamualaikum semua..okay..rindu banget nak update blog....
ada jah nak cerita, tapi maklumlah, mesti ada masalah yang tak dapat dielakkan..miahahahaha~
hmmm..oleh disebabkan terlalu banyak nak cerita, so kita start peristiwa yang berlaku pada hari ahad yang lepas.okay, ahad yang lepas, kampus kitaorang dikunjungi oleh our Vice Chanselor,Dato Pro. Ir. Dr. Sahol Hamid..dan hari tu la jugak ada program bersama mantan pengarah kampus. huhuhuhu~dua program dalam satu hari...penat doe.....hahahaha..so layan je lah gambar yang tak seberapa ini :)


masa para VVIP masuk ke dewan pro..time ni program bersama mantan pengarah kampus...
agak excited di sini...miahahahaha


oh yaa....tuan blog nak inter frame gak....muke lapo menunggu mengisi perut...miahahaha

dan disebelah petangnya....

ramainya lah manusia kan? petang tu ada program mahasiswa bersama VC..sumpah ramai!hahaha..maklumlah,ni kupon khas..sah-sah nak rebut gak..miahahahaha



okay, hari rabu and khamis, dekat Kolej Dato' Onn, ada buat karnival DO..macam-macam lah diaorang buat. antaranya ialah senamrobik..okay, saya mengaku, sudah lamer x senamrobik..last senamrobik time KPO hari tu T____T
so, rasa janggal la pulak nak senamrobik ni...

si gadis

suasana di perkarangan DO

dan malam rabu tu juga, Gabungan Pelajar Melayu Semenanjung or GPMS buat satu talk show..tentang masalah sosial dikalangan mahasiswa...ok, i mengaku, sepanjang duk dengar talk show ni, banyak gelak...sumpah sakit perut...boleh tahan ahli panel especially panel ke-3 tu..(gatel sudeh..miahahahaha)


hehehehe~malam yang best!


and malam khamis tu pula adalah penutup bagi Karnival DO...miahahaha
dan kolej kitaorang menang untuk maskot terbaik..wee..ibu pari-pari....i lolike!
hahahaha~
apa-apa pun, sepanjang blog ni tak update..banyak perkara yang berlaku :)
dan minggu depan....

FESKO-PILIHANRAYA MPP-TEST

okay...akan bersambung...nama pom hari cuti...so, tunggu tao blog ni update...

pesananpenaja: bukan setakat blog yang tak update, even twitter pom sama...huuuuu.....



Photobucket

1 comment:

Khairul Asyraf said...

tiba-tiba FASKO kan? HAHAHAHA