Friday, January 28, 2011

update from home......

hai,update lagi...miahahahahaha~
ok, la ni saya ada dekat rumah...weee...shuke shuke shuke....
baru jah sampai...terus ko bukak lappy...orang suh tido kau bukak lappy...
yang pelikya, time-time macam ni dekat kolej susah giler nak tido...eventually tido pukul 3 pagi...diulangi 3 PAGI...dan bangun???6 PAGI....wawawawa~3 jam daku tido...
tapi, biler da ader dekat rumah...mula lah mata mintak tido...gedik sangat...oppsss...lupa,tuan dier gedik sikit okay...miahahahaha
okay, balik ni teramatlah best sebab apa? sebab dapat jumpe my family, my "baby"..yay~~
love love love...memang time ni yang saya inginkan...duk rumah senyap-senyap..with my family...hehehe
ohhhh~btw...my mom is the greatest tailor ever!!!
sebab ape? before balik rumah, saya ader request nak sepasang baju for my presentation....and biler saya tengok tadi...im speechless....memang kena lah...sumpah cantik!!!
double happy hari ni *winks*
lepas ni cari tudung la pulak....waaa...motif tudung baru kan...eh harus la,nak tau style yang sesuai untuk presentation ni...miahahahahaha~xsabo nieh (padalah slide xsiap lagi...miahahahaha)
okaylah..nanti update lagi :)
see ya ;)

Photobucket

1 comment:

sissyira said...

salam


good lap 4ur presentation =)


ziarah rakan yang saya follow =)