Monday, January 24, 2011

untitled- 2

hai,update lagi....
yah~sorry teramat-amat sebab tak dapat nak update blog..
sebab apa?sudah busy dengan assignment,kerja kuliah dan KDP...
okay,bagi yng tak tahu KDP tu menda, KDP ni stand for Kelab Debat dan Pidato...
dan minggu ni saja, ada quiz MAF,meeting bersama penasihat, antar kerja MAF,bincang kerja FAR...ohh,lupa, HARI BERSAMA PERSATUAN...(motif bagi caps lock...hahahha)
nak cuti jer...mula dia berebut nak bagi orang tak rehat....huk huk huk
tension okay...sumpah tension!
huh~memandangkan paper sem ni makin membuat saya tension..so saya terpaksa lupakan nak join organisasi or even besar....
huhuhu~sudah warning sama puan EMAK...mana boleh woo main-main...huk huk huk
tapi ader juga yang verangan ingat saya tanding MPP....hahaha~lupakan niat suci kamu tu ekkk~
saya tak akan tanding!
ni pom dah tension, inikan pula...ohhhh~lupakan.....
huhuhu~okaylah...nanti update semula :)

p/s: nak tanya korang....korang nak saya tulis macam mana?nak more serious atau macam biasa ni?hahahahaha



Photobucket