Friday, January 7, 2011

saya tidak sempurna....titik!

salam readers....
mak aihhh...lamer x hupdate blog ni..huhuhu~
okay,dalam mood kesejukan pagi ini, saya terbaca satu entri ni...agaknya dah kecoh pun dalam dunia blogging ni...cuma tak kesempatan nak baca semalam gara-gara line macam bagus jer buat slow motion...adesss
lepas baca entri tu, terfikir gak apa yang disampaikan oleh penulisnya, but ada certain yang buat saya rasa macam.....entahlah....susah nak cakap.....=.=
saya setuju dengan apa yang cakapkan tu tapi it was a trend...even saya pun pakai shawl..lilit sana lilit sini..saya suka untuk eksperiment dengan baju...kadang-kadang tu, tudung mesti sama dengan baju..kalau bunga baju tu kuning,maka kuninglah tudung (but tak semua baju akan macam ni)....kalau dah malas sangat nak matching, ambik tudung yang ada warna "penyelamat" ,contoh hitam or putih...see...senang kans? dan itulah rutin saya kalau bertudung...
and yes..im wearing skinny jeans,tapi untuk baju yang labuh la...kalau baju tu singkat and ketat, cari cardigan tuk cover up pemakaian kita...kan sekarang ni cardigan ni satu trend..tapi pakailah cardigan yang labuh....lepasi pinggang kita....not above kita punya pinggang....kalau pakai jean potongan biasa, maka selamat la..but formula dia masih sama, pakai cardigan if baju nampak ketat...

wah cam bagus jer kan i ni kan kan kan??
jahat x ayat ni?hahahaha~

anyway, saya tidak lah sempurna dari segi pemakaian...im used to be freehair when i at college...
ramai yang terkejut dengan perubahan mendadak tu, but now im back to wear hijab where ever i go...walaupun tidak sempurna pun, but still, pegang teguh kpada ajaran Islam. like i said, don't judge the book by its cover....saya tak salahkan penulis tu, tapi..biarlah berpada-pada...hurmmmm (sambil gelengkan kepala....)


p/s:kadang-kadang tu terasa la jugak apa yang dia katakan..dan saya?tak tahu nak cakap apa lagi...just tunggu dan lihat
p/s lagi: this is my personal opinions....be respect..if im doing wrong and giving yr opinions,then,just tell me..ok readers?sayang kamu ketat-ketat

Photobucket

1 comment:

Lovely Bella said...

nice entry.!! :) nak komen tapi erm.. erm.. erm.. kurang ilmu didada.. mampu tersenyum.. dan memperbaiki diri sendiri untk jadi lebih baik dari sebelumnya..