Saturday, January 15, 2011

quickie......

ohhh yaaa...sudah lama tak update...maaf....
line beruk-band macam bagus jer buat pergerakan lambat..hua hua hua.....
ohhh...hari ini ada ceramah selama 4 jam untuk modul..so,terpaksa attend,kalau tak,alamatnya,menghadap lagilah sem depan...HAHAHA

okay..pe lagi nak tau dalam 5 hari x update??oh yaa....
masalah air betul lah dekat DO ni...
hari rabu lalu, DO takda air..cheiittt....penat shiot....balik-balik takda air...pergghhh...agak berasap disitu,tapi nasib baik sayangku di THO cakap ada air....pe lagi...terus terjah THO...and pada pagi khamis pulak,THO tak da air pulak...mampuih....alih-alih, mandi dekat toilet FC...pergh....nasib nasib...

okay,study???so far so great....lepas ni boleh lah cari rambut uban yerk...HAHAHA

lagi???????alamak.....*ketandusan idea*

ohhhh...lupa nak habaq...
one of my schoolmates dah makin famous...
siap masuk paper gitu...awwwww.....
memang gua salute la sama mamat tu....
since sekolah menengah lagi da tunjuk bakat "superstar" dia.....
but sayang,dia pindah ke sekolah yang mampu lonjak nama dia sampai ke hari ni...
tapi bagus gak, at least dia tak lupa kami-kami dekat SMKKL dahulu :)
kalau dia main tuk Malaysia, memang aku akan sokong habis-habisan...sama macam time sekolah dulu...*winks*

okay lah...ni adalah quickie update...quickie-quickie pom panjang semacam....
hahahahaha~
nanti update lagi :)

Photobucket

No comments: