Monday, January 31, 2011

picnic bersama.....

wee...hai,update lagi~miahahaha...
okay,before cuti mid-sem ni,saya and classmates pergi picnic
nak tao dekat mane???miahahahaha
dekat Lata Tembakah, Terengganu...perghhh...sungguh jauh ya....(padahal it takes 30 to 40 minutes from Machang)....
so,tanpa bertaip panjang....
jom kta layan gambar ni.....


pada pukul 7 pagi....sangat-sangat cantik....dari bilik saya :)



ketika gambar ini diambik, saya mengalami insomnia..so, biler nak berjalan ke mana-mana, harus okay bawak cermin mata hitam ni..tutup mata yang tak seberapa cukup tido dan menutup lebam dibawah mata...muahahahaha
cermin mata: vincci :)


ohhhh...ni nak pergi picnic ke or nak berpindah ni...ish ish ish


harus tangkap gambar dahulu sebelum pergi...miahahahaha


"kereta" kami...miahahahahaha


ohhhh,dalam van kuning a.k.a tenggiling pom harus okay self-cam sambil melayan perasaan...miahahahaha


kawan-kawan kelas saya...hehe


welcome to TERENGGANU yo....

and at last......



perghhhhhh~~teramat sejuk okay air dier....nak mandi pom ketaq sampai ke kepala....teeerrrr....

sesampai disana, macam biasa, kami set up tempat tok bbq...dan pe lagi...
LET'S HAVE SOME PARTY!!!!
miahahaha~
memang sangat syok ye kawan-kawan..dan kitaorang meninggalkan Lata Tembakah around pukul 3 petang...
walaupun penat, tapi memang berbaloi-baloi...
guys...nak pergi mana lepas ni???
roger-roger ek...really want to go with u all...
muah...
sayang kamu ketat-ketat :)




Photobucket

9 comments:

Taufan Ribut said...

singgah sini=)

Shaofie said...

bestnyerr!!!! dah lame tak mandi sungai.. terasa nak pegi nih..

Khumaera Ismail said...

OMG~ i mcm kenal kolej tu...is it Machang???

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

i prefer to go to lata belatan:) it's quite cool there:)
lata tembakah pun ok jugak tp have to be more careful sbb banyak batu di sini.
have fun ya~

Natasya Aisya said...

taufan: thanks ya :)
shaofie:hihihi~memang best...saya pom da lame x g ;)
sis miera: yep..ni lah Machang...
fifiey: really?well..maybe next time we're going there...

hamzah ian said...

bestnye.. walaupun gua duk ganu tp tak penah g sini.. hoho..

Redbloodsnow said...

LAWA LAH SPEC TU. NK CARIK KAT VINCCI AH NNTI :)

SANDRA AZWAN said...

bestnye pergi picnic!;-)

cik fara @ fanadz said...

wah~~seronok gile picninc! :)