Friday, January 7, 2011

ku tertinggal dia di........

halu...menghupdate lagi sekali yer...hehe
okay...memandangkan langit sudah tidak "menangis lagi" a.k.a hujan....tapi teramatlah sejuk mengalahkan musim sejuk dekat europe....heee~sudah melaluk,sila abaikan....

waaaa....semenjak dua menjak tiga menjak ni...ada rasa tidak keselesaan yang melampau dekat mata...kalau pandang dari jarak jauh...macam....MAK AIHHHH!!!!BLUR!!!!!!!

sumpah blur semacam...pastu dalam makmal komputer semalam, rasa pening jer tengok skrin layar dekat depan makmal dan menyebabkan saya yang duduk di belakag terpaksa duduk di hadapan ngeee~~~
FYI,saya memang ada masalah penglihatan jarak jauh a.k.a rabun jauh dan silau since dari sekolah menengah dan terpaksa pakai cermin mata...


"dah tau tak nampak apa pasal tak pakai?cermin mata tu buat hiasan ke hapa?"



owwhhhhh~~baru ku sedar....bekas cermin mata+ cermin mataku tertinggal dekat rumah diulangi DIRUMAH!!
aisehhh...nampaknya terpaksalah menahan mata selama beberapa minggu ini sebelum balik rumah untuk mid-sem...grrrr
memang terlupa...dush dush~
so,kawan-kawan yang dekat UiTM Machang,kalau korang tegur saya but saya wat tak tahu,jangan marah naa...hahaha~

okaylah...mao sambung tengok cerita...nanti update lagi....



Photobucket

No comments: