Sunday, January 23, 2011

komitment dan.......

hai,update lagi...hehe~
okay,pagi-pagi ni,jom kita cerita pasal komitment ni...
dan komitment ni cam biasa lah, pasal relationship...miahahaha
hmm...motif saya disini ialah.....
lately, dok terpikir pasal having a relationship..tapi..ye lah....
macam malas nak fikirkan..
malas nak cari pun satu hal gak...HAHAHA
sebab ape?takut nak bagi komitment kot...
buat apa kalau dah bercinta but tak boleh nak bagi komitment kan?
sometimes, gerun gak...takut kita lukakan hati orang yang sayangkan kita...
ye la,dia mati-tian sayangkan kita tapi dia pulak buat kita tak wujud...
ahahahaha~seriously,respect gak couple yg boleh balance belajar dengan relationship...
tapi, dari pandangan saya la kan..agak berisiko la pulak...
sebab apa??
kalau ada masalah between si polan dan si polan ni...
alamatnya, pelajaran pun terjejas...huhuhu~
that i most afraid about...
seram....heeee~
tu pasal saya tak mahu ada komitment terhadap relationship....
eerrrkkkkkk~~
okay lah, terpaksa gantung hujah disini...miahahahahaha~
nak bersiap ke kelas sudah..hahaha
okay,nanti update lagi :)



Photobucket

No comments: