Wednesday, January 19, 2011

insomnia+ lebam mata = me!

hai u ollz....hupdate lagi sekali...
aigooo...maaf maaf maaf....lamer giler x update blog...
huhuhu~
lately, saya selalu terjaga tengah-tengah malam...
biler nak tido, macam tak boleh jah...pergh...sangat-sangat sakit kepala...
idk...
nak kata kerap tu boleh gak....huhu
tido pom dalam 3 hours or less...well at least tido gak...
tapi takut gak....dari tidur 3 jam or less...lama-lama jadi tak tido...perghhh....
takot kot kena insomnia ni...errkkkk~~muda-muda sudah adakah????
alamak????lariks!!!!!hahahaha
dan...lebam di bawah mata nampaknya sudah nampak walaupon not obviously appears...miahahahaha~
lepas ni akan nampak la...dan disebabkan lebam mata ni jugaklah saya akan nampak macam panda yg sangat2 comeii....miahahahaha~~
ohhhhh....nak balik T____T
boleh tido puas-puas...hehehe

pesananpenaja: ohhh...terima kasih daun keladi sebab bagi kepercayaan lagi sekali dekat saya....
it's double combo okay....hehehe~tak sisa-sia "berguru" dengan kak ana dulu....miahahahaha~~




Photobucket

1 comment:

SANDRA AZWAN said...

Salam Natasha....terima kasih banyak2 atas sokongan anda...;-)

p/s:selalu jugak tidor lewat..kadang2 tak tidur langsung...dah macam zombie! Tapi, bukan zombie kg.pisang tau!!LOL