Sunday, January 30, 2011

cuti mid-sem...dan saya cuti sungguh...miahahaha

ok...hupdate lagi sekali....
wahhhh~~gila saya ni...memang suke sangat membiarkan blog ni bersawang,....
hak hak hak~
maklumlah, kalau dah cuti mid-sem ni...
mula lah tuan blog ni nak bercuti sakan...miahahaha~
maaf...
sebenarnye,banyak menda nak story molly dekat korang sepanjang 2-3 minggu ni...
tapi biasa lah....
nak kata ada masa...ada tapi ya lah...line beruk-bang dengan suke hatinya membuat persembahan slow motion dier...huh~memang kemalasan pun tahap maksima....
ohhhhh~~
memang roh nak berblogging pom macam tak ada...huuuuu
ohhh roh blogging...sila lah kembali kepadaku....
and now,kalau dah pancit idea...
suke sangat terjah blog orang....
miahahahaha~~suke jadi silence reader ni....hak hak hak
okay sudah kelaut....miahahaha~~
bagi sesiapa nak saya jadi silence reader...sila2 lah komen dekat entri ni....hehehehe

pesananpenaja: ohhh...terlalu banyak mahu cerita...nak start yang mana satu ek? :)



Photobucket

No comments: