Tuesday, December 14, 2010

terbongkar.......cerita pertama


hai korang...
hahahahaha
sorry sebab tertunggu2 pe menda lah yang saya mengarut 2 entry lepas...sorry...
okay, jom selongar pe menda yang yang saya nak sampaikan dalam 2 entri 2....
okay, ari ni memang seronok sebab 2 perkara...yakni hari ni birthday anak saudara saya dan MV live GD dan TOP dekat utube....
awww...dah tua ek anak saudara saya ni.....hehehehe~
tua2 pom...still muda okay....





awww....happy birthday nur najihah a.k.a upin
may ALLAH bless u always
hug and kiss from mak ngah...

ari ni juga world premier MV GD dan TOP dari Big Bang secara live dalam youtube...
even saya ter "miss" video live diaorg...
cedih ni cedih.....huuuu....
xpi xpa....
tumpang happy sama fan Big Bang yg lain.....
walaupom xtgok skali
xpi i tumpang gembira tao....
tnggu esok plak....hehehehehe

okay la korang....bye....

xoxo

pesananpenaja: awww....abes result..kolej plak???nak tercabut jah jantung....adehhh...risau2

one love.one heart.one life for sure =)

2 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

bestttnye aku tak sabar dpt anak buah

Redbloodsnow said...

happy bday to her!