Monday, December 27, 2010

sepetang di klinik.....

hai korang....
sorry lah...hari ni tak ter"update" pulak...
seharian dok cuba mencantikkan blog ni....hahahaha
okay, hari ni saya ke klinik...sebab apa? sakit gigi...
kalau nak tau...ni la al-kisahnya (click sini)



dan dari saranan blogger Alynn Notnot dan Kak Zie (sila largekan gambar untuk baca komen mereka)
hari ni,saya pergi ke klinik...hua hua hua..
bukan klinik gigi kerajaan..tapi klinik swasta...adehh...
pertama kali pergi okay....setelah sekian lama tak pergi klinik (melainkan klinik Universiti...hahaha)
memang chuak...
bila dah sampai ke klinik, macam biasa, daftar bagai...dan tunggu la sampai nama panggil...
takut pun ader gak..sape cakap tak takut..habaq mai sat...
dah sampai turn, melangkah la kaki ini masuk bilik rawatan....ngeee~~
seram kot..hahaha
seseram mane pun terpaksa la bagi doktor check gigi...
skali check...adessssss~~
nyilu...TUHAN jer yang tahu time tu....waaaa...nak tau tak result dari sesi rawatan itu?

En.Doktor: "gigi kamu ni ada lubang dekat akar dan gusi kamu bengkak teruk"
saya: .................(diam tak terkata)
En.Doktor: saya akan bagi ubat dan datang semula minggu depan kalau ada apa-apa masalah...
Kalau sakit lagi,kena tampal...
saya: (dalam hati: minggu depan dah balik doktor...hua hua hua)


sangat-sangatlah kena pergi lagi sekali ke klinik..dan saya sangat-sangat lah malas nak pergi lagi sekali..tambahan pulak, minggu depan kena balik ke kampus...so, terpaksalah tunggu cuti mid-sem nampaknya...hahahahaha
tapi luckly, dapat ubat...so boleh la bertahan..kalau tak tahan sangat,kenalah pergi jumpe doktor dekat Machang nanti...miahahahaha...
okaylah..nanti update lagi :)

xoxo
natasya
Photobucket

2 comments:

Redbloodsnow said...

haaa...adik yg mendengar kata...hehe. Bagus arr dh gi kinik :) haaa...KENE gi taw follow up check yg doc sarankan tuh.

namo mls²...babap kang :D

natasya said...

ngeee~~~lari....haha