Friday, December 31, 2010

perutusan tahun baru.......

hai...hupdate lagi...so sorry...sebab hari ni penat sangat....biasa lah...keluar dengan member tak hinggat dunia....adesss...tapi best gila uh...sayang kamu ketat-ketat....
okay...dalam beberapa jam lagi kita akan meninggalkan 2010 dan bakal menjejakkan kaki ke tahun 2011...mak aiihhh...da tua rupanya diri ni...tapi perangai......masih kebudak-budakan ribena gitu....ahakzz...
muahahahaha~

ok...untuk tahun ni...azam saya....
  1. mahu dating semula dengan Mr.DL...sebab ape, taun 2010 ni dia "meninggalkan" saya keseorangan.....
  2. spend wisely....sebab tahun ni parok belanjanyer...haha
  3. mahu kurus,kurus,kurus.....hehehe
  4. not thinking to find Mr.Right...muahahaha..kalau da jumpe..memang akan jaga ketat-ketat...hahahaha (habislah kalau family tau ni...maluuuuuu)

okay, dah tahu azam saya,so korang macam mana??hehehe

okay,to blogger and friends.....

happy new year 2011...have a bless and wonderful year ahead...
may ALLAH bless u always...
thanks and sorry for everything that i've done....
sayang kamu ketat-ketat...
muuuaaahhhhhh

sayang kamu....hehe



Photobucket

3 comments:

eiysya zasya's said...

happy new year.. semoga 365 hari nih membawa erti.. =D


p/s: karangan pertama 2011

Dhyra said...

salam ... blogwalking sebentar ... sila2 lah follow saya yea


http://fairytaledhyra.blogspot.com/

natasya said...

eisya: thanks..u too tao :)
dhyra: thanks sbb datang blog ni :)