Tuesday, December 14, 2010

lelaki metroseksual,lelaki lembut dan.............GAY??


hallu korang.....
lately..(ketika menjadi silence reader.....hehehe)
saya terbaca blog kawan2 saya ni citer pasal isu gay...
awwww.....suke sangat....
and ari ni...dalam tv pasal isu lelaki lembut...

haa...pe plak kaitan antara tajuk entry saya dengan kes2 diatas (amboi,cam nak ambek LAW jah..hehehehe).....

isu lelaki metroseksual,lelaki lembut dan gay ni memang x abes sjak dulu lagi....
kadang2 tu menda ni macam berkait...kait2 jadi berkait...(pe yg aku merapu ni?)
back 2 da topic...
sebab ape menda ni saling berkait...kita tengokla golongan gay ni terdiri daripada golongan 'patah' (nama lain bagi lembut) dan lelaki metroseksual...tapi awas...don't judge the book by its cover okay.....
please....
sebab ape saya cakap macam 2....
sebab x semua lelaki metroseksual ni gay dan lembut, xsemua laki lembut ni gay...dan ader jugak lelaki gay ni terdiri daripada lelaki biasa.. so?

korang..wahai reader kesayangan....
jgan salah beri tanggapan dekat insan2 ni...
if betul lah mereka jauh tersasar dari landasan kehidupan....
nasihat diaorg....
jangan la terus memarahi mereka....
jgan la plak terus 100% label mereka itu dan ini...
kalau diaorg down dan jadi lagi teruk?
macam mane?
korang nak ke jadi lagi teruk?
jangan bagi tekanan dekat mereka
treat them as human being...not an animal.....okay ;)
secara konklusnya.....


tepuk dada tanya iman dan diri......


pesananpenaja: lepas tgok "donut" dekat astro ria 2....citer dier memang membuka mata penonton tentang isu lelaki lembut....dan ari ni pom....hehehehe~dan log2 kawan saya pom trut sama juga tentang isu gay...dan entri lepas pom saya ada citer pasal lelaki metroseksual....ni hanya dari prespektif saya...korang pulak...cam mane?


one love.one heart.one life for sure =)

1 comment:

Redbloodsnow said...

lelaki lembut if x gay n cume perwatakkan dia je yg lembut tp inside is a man..xpe dik...hehe