Thursday, December 16, 2010

kontest blog terkemas

sila click disini untuk view blog dia

hai korang....
sambil2 tgok citer Mulan...saya dikhabarkan oleh kawan saya a.k.a blogger
atul bahawa saya sekali lagi ditag....dan kali ni adalah konest dari cik adik hanafauzan kita ni....
suke tengok blog dia yang warna-warni 2....hehehe~ni kenyataan tao..bkan bodek2...hehehe
okaylah...saya decide tok join...cambest jer....hehehehe

untuk keterangan lanjut...sila lah view blog dia di sini =)

dan blogger yang terkena tag oleh saya ialah.....jeng jeng jeng

-zureen
-miera rais

dan.....

-ali

so...sila2 lah anda bertiga memandangkan orang yang saya first tag 2 dah puas....good luck to u and thanks dear hana for this contest......muah muah muah dari saya...hehehehe
xoxo

one love.one heart.one life for sure =)

4 comments:

rabiatul said...

Thanks, dear :)
G0od Luck ^_^

Redbloodsnow said...

haaa blog ko mmg kemas weh dik :)

natasya said...

atul: tq..u to....
kak zie: awww....tq3~

hannafauzann said...

tq join syg! goodluck ! :D