Friday, December 3, 2010

edit photo contest



click here to view her blog


yaa....masih lagi menghupdate....
kali ni contest edit photo yg tlah di tagkan lagi skali oleh cik atul kiter ni....
trima kasih atul...hehehehehe
okay,dalam contest ni peserta (ececececeh) perlu tnjuk gambar sblum edit dan selepas edit....

jom terjah...


ni gambar sebelum.......




dan ini gambar selepas....




see...sangat2 simple occay
sape2 yg perasan watermark yg saye wat 2.....
gambar ni saye ambek time saya jadi pembantu MDS...
xslap saya,time ni diaorg ader program pagi...pe lagi....sah2 kna tman diaorg kans?hehehehe
sempat jah....
dan software yg saye gune ni xlah smpai photoshop....
just PhotoScape....almost smua gambar yg saya edit pakai software 2 jah...
kalau nak design something,baru saya gune adobe photoshop.....

kalau korang nak join.....click dkat sni untuk keterangan lanjut.....

nak tag sape yer????

-zureen
-miera rais
-kak bo
-kak pady

okay...korang dkat luar sane 2...join tao....best........okay lah...
hope u enjoy it ;)
chiaow......

pesananpenaja: dlam contest ni, saya menghadapi masalah nak pilih gambar....so saya plih gambar terbaru dan sentiasa buat saya tersenyum sorang2 ;)


one love.one heart.one life for sure =)

5 comments:

Mknace said...

:):):)
boleh la tu.. cuba try pakai potosop pulak pas ni

natasya said...

thanks Mknace....dlam proses ni...hehehe

mr.F said...

gud luck. meh try contest ni pulak

http://falihinjasmy.blogspot.com/2010/12/feel-free-to-fly-contest-barangan-body.html

natasya said...

mr.F: thanks =)

Qaseh dalia adelia said...

Salam singgah dear...cantek edit..nnt nak try edit mcm ni jugaklah hehe thanx for join n gud luck dear