Monday, December 20, 2010

chicken chop vs. royal nasi goreng

selamat hari isnin guys...
aaaaaa...apekah????
ader perang ke atau fighting ni???
sila selamatkan diri anda......
cepat selamatkan harta benda....

AAAAAAAAAA.........
sumbangan oleh pak cik Google...




oppsssss.....bertenang semua....smua ni adalah gurau senda isnin saya....
maklumlah...monday blues....
kna la ceria-ceria sikit ye tak?
sape setuju angkat mouse...
hek hek hek....
okay....hari sabtu yang lepas...
me and my parents menjamu selera dekat warung...
acececehhh...tak mampu kot nak makan dekat restaurant....
kumpul duit through cik nuff ni...hehehehe biar banyak-banyak
wawawawawa~
continue, ape yang specialnye dekat warung yang kitaorg kunjung ni adalah
diaorg ader sediakan royal nasi goreng....
mmmm...yummy....
sangat2 sedap.....nak tengok cam mane royal nasi goreng macam mane?




tara!!!!!

sedap jer tengok kan???
tapi lagi sedap makan....
macam-macam ader dalam nasi goreng ni
ayam la,sup la....
awwwww...yum yum yum...


mak dan ayah saya pesan nasi goreng ni...dan saya???
pesan ni........
chicken chop....

cam sedap kan??
bagi saya...okey la...tak macam royal nasi goreng 2..ehehehe
(ni kes berkenan da ni...ahahahahaha)
for sure...malam 2..memang kekenyangan...hua hua hua....
okey lah...
rase nak membuta la pulak...
maklumlah sejuk kot....hehehehe
okay...nanti update lagi ;)

one love.one heart.one life for sure =)

1 comment:

Redbloodsnow said...

adehh!! tetiba dtg lagi ngidaman akak terhadap chicken chop kluang station...arghhh! hehe