Thursday, December 30, 2010

antara format dan rambut....

hi horang...
sorry sangat-sangat sebab meninggalkan blog ni seketika...sebab lappy kena hantar ke kedai for format...huuu~memang nanges kot...HAHA
seharian tanpa lappy...memang kosong...tak tau nak buat apa bila takda laptop ni :)
dan hari ini baru dapat lappy...wah wah wah...shuke shuke shuke....
dan apabila dapat lappy semula...terpaksa meng"install" semula mane yang hilang...adesss
banyak kerja kot...huuuu~~
sabau sabau....
mula-mula,agak geram sebab tak da google chrome (pengguna setia kot)
alih-alih, terpaksa menggunakan morzilla firefox ni...tapi rasenye, bakal menjadi pengguna setia morzilla ni ganti chrome...nak tau sebab apa??




awwwww....sanggupkah nak tinggalkan theme yang sangat2 menggoda ni???
of course la tak mahu...

my favourite korea band, Taeyang,Top and GD of Big Bang jadi my theme...aw aw aw...mak shuke okess....tak kan tak suke..hehe

okay lupakan yang itu....
semalam jugak la saya pergi potong rambut...hehe~ untuk tahun baru...of course rambut mahu baru jugak...hahaha
sangatlah lemas dengan rambut yg super tebal....
hehehe~
well...okay jugak rasa bila lepas potong even rasa berat nak bagi auntie kedai potong rambut rambut...huhuhu~
tak pa..nanti boleh panjang semula...wakakakakaka
okay lah...nanti update semula


Photobucket

















2 comments:

Redbloodsnow said...

ooo mminat artis korean ea :)

natasya said...

ye kak zie :)
sgat2 shuke...hehe