Wednesday, December 1, 2010

Aku blogger!So What??

tekan sini untuk ke blog abg ben

hola....kali ni saya join segmen yg dijalankan oleh abg ben kita ni....simple jah...kna ceritakn pasal diri kita...

ok...
-nama saya SITI AISYAH BT ZAKARIA. member panggil aisyah....kalau dlam dunia blog,suke dipanggil natasya sbb 2 name nickname saya...
-dilahirkan pada 10 Januari 1991 (sape2 yang lahir pada tarikh yg sama sila angkat mouse...hahahhaha). orang Kuala Lipis dan dibesarkan di Kuala Lipis,Pahang dan of course Malaysia.
-mendapat pendidikan di SRK Clifford dan SMK Kuala Lanar, Kuala Lipis. dan menyambung pelajaran di UiTM Machang, Kelantan dalam Diploma Perakaunan.
-a huge fan of korean group,Big Bang and Linkin Park...
-hobi? membaca,facebooking, tengok tv, terjah blog, dengar lagu, edit2 gambar..also debate...hehe
-cita2..mao jadi accountant dan freelancer photographer...sbb saya minat kedua-dua bidang nieh....doa-doakan ek?amin,....
-saya anak bongsu dari 2 adik beradik...
-umur?of course 19 tahun..dan single mingle lagi..
-favourite color? red, black,white and purple....
-favourite makanan dan minuman: nasi kerabu and carrot susu

ok..dah....

dlam segmen ni kena jawab soalan...nak tau pe dia..jom terjah!!!!


1. Apa pendapat anda mengenai dunia blog ?

haha...sangat2 best...dapat informasi yg xda dalam buku selain dapat kenal antara blogger. selain tu juga (skemanyer......), kita leh luahkan pendapat tentang kehidupan or sesuatu issu menerusi blog. but menda ni bleh jadi bahaya kalau disalah gunakan contohnya jdi medium sebarkan fitnah.....

2.Sepanjang anda menjadi blogger , apakah perkara positif dan negatif yang pernah anda alami ?

perkara positif: kenal ramai lagi blogger terutama blogger otai...
perkara negatif: dapat kritikan dari annoy....xpi rasenye dari org yg diknali jgak....memang down abes....

3.Apakah blog ini hanya untuk mencari nama / glamour ?

xterpikir pom....lain org lain cara...xpi bagi saya..blog ni untuk share dkat kawan2 dunia blog pasal khidupan sharian saya dan informasi yg saya tao =)
so, saya suke share dekat blog ni tentang hidup saya dari pandangan saya (awwww...another ayat skema...xtahan....)

4.Banggakah anda menjadi seorang blogger ?

OF COURSE!!!!!!!!sangat2 berbangga.....

soo...dah terjawab pom...hek3.so, sape2 yg xjoin ni...haruzz join u ollz...besttt

okeylah..mao makan kropok lekor...sudah bergendang gendut da ni....hehehehehe....join tao!!! chiao....

xoxo

one love.one heart.one life for sure =)

12 comments:

rabiatul said...

dear, keep 0n bl0gging, ya ?? g0od luck.

nazirulhazwan~ said...

clifford o0o.skola ct nurhalija.kan?kn??

Hishyamuddin said...

menarik2..
humm..good luck ok..

alinac lover said...

ngee..jemput join Ga yong yer

http://www.alinacshoppe.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html

natasya said...

atul: tq babe...
nazirul: yup...cme skolah menengah je x....hehe
hisyamuddin: thanks =)
alianc: ok dear..i'll be =)

Kalamhati said...

Belajar kt klate..mesti panda kecek klate..hehe

natasya said...

kalamhati: xpandai sgat..xpi paham skit2 2 bleh la...hehehehehe

missbby said...

hai..salam kenal..teruskan blogging k..

AdiaLuze said...

Mula2 bkk blog ni, akak suka sgt ngan corak bunga kay layaout awak ni...

Masa akak keje jual langsir dulu, design ni femes giler :D

natasya said...

missbby: salam kenal gak....thanks ek =)
adialuze: alamak..ye ke sis?hehehe...saye pom suke gak

Azza Firza said...

salam blogger, teruskan brblogging yaa, datang dari segmen abg ben, jemput ke blog buruk saya jugak ea (:

LUKISAN PENA said...

berterusan sebuah perjuangan...
hidup mesti terus..blogging jagan lalai..