Thursday, December 2, 2010

15/12/10, 24/12/10 and 1/2/11 marked already..korang plak?


hi korang...hupdate lagikss.....
okay..kali ni mao story sikit pasal one group ni....
kalao korang perasan lagu2 diaorg saya pasang dkt sini....
nak tao sape? drum please...drummmm....


tada.....


( sumber pak cik google..diedit oleh saya =) )

yay....5 jejaka yang slalu buat saya cair takkala melihat mereka....dan slalu menyanyi lagu2 diaorg....(awww...dah teruk penangan mereka ni...)..Big Bang...group singer from korea....memang kalau tengok diaorg..pasti ramai yg menjerit.....hehehehe~ari ni nak citer pasal comeback diaorg.....yay~~~memang x sabar tunggu diaorg comeback...okay...diaorg akan buat comeback pada..... 1 FABRUARI 2011.....sape2 yg BIG BANG FAN dkat luar sane...sila marked it on ur calender.....dan 15/12 dan 24/12 ni adalah release track dan album for Big Bang's G-Dragon dgan T.O.P..memang excited abes.....waaa.......korang yg pemiat Big Bang dkat luar sane? sudah mark ke tarik2 ni? kalau belom..sila2 mark kan...kalau terlepas tarikh ni....jgan nangis =)

oh ya...3 member dari BB ni yakni GD,TOP dgan TaeYang wat persembahan tok 2010 Mnet Asian Music Award (MAMA) dekat Macau....kalau korang nak tgok performer diaorg dan keseluruhan event 2..sila2 click dekat sni....


sumber.....

xsabarnyer nak tengok comeback diaorg....mesti best!!!!!!


one love.one heart.one life for sure =)

7 comments:

sh3rina (^(@)^) said...

Oh MY GOSH.... i love bigbang... Gotta marked this dad! I <3 bigbang.. heheheh

Redbloodsnow said...

X kenal ler plak akak ngan dorg..huhu. akak skrg nih ade kureng ckit dah ngan dunia hiburan...sobsobosb

natasya said...

sh3rina: yess...me too...can't wait for that!!!!!

natasya said...

kak zie: sabar2 kak zie...hehehehe

Redbloodsnow said...

off topik :P
name sya akak sebut² di entry ini -->> http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2010/12/resipi-sambal-asam-mempelam.html

arielaii said...

Yes, big bang is back! most definitely incredible!
hey move! G to the I to the G to the BANG BANG!
about love!!!

Ariel <3 GD

natasya said...

zaf...yes!!!and i? of course sexy darling T.O.P....hak3