Wednesday, September 1, 2010

TAK KISAH~


haluuu...hupdate~
okeyh...lately aku dah XKESAH dgan sekeliling aku....
entah~malas nak ambik port or aku sememangnyer xkesah...
lantaklah org nak puji aku ke, hina aku ker, mengumpat ker~
as long as aku adalah aku~
no one bleh let me down...sabar ja lah manusia2 ni....
aku ader my own life, my own friends...my own world...
xpayahlah nak menambahkan berat bahu kanan aku dan mengurangkan berat beban bahu anda 2
lagipun...
xguna pom...xpi aku syukur...sebab anda menambahkan pahala aku....=p
anda2 jgan nak judge aku easily sgat keyh....
sebab..anda x knal my true color....
so....
jgan aku ilangkan respect terhadap anda....
bahaya okesss......
dari aku mampu tersenyum
bertukar jadi masam......
okey~
i'm done!

pesananpenaja:
encik FARIZ ILLO FERNANDO cakap aku emo...sdangkan dier tulis pnyer lah emo...
okey..sape emo sape ni????=p


one love.one heart.one life for sure =)

1 comment:

Redbloodsnow said...

alolo..nape nih dik. sabar ea...hug`