Wednesday, July 7, 2010

sporting????wakakakaka (my sweet memories.......)


yaaaa......menghupdate lagik yer kawan2....
kawan2....
anda nak tau x..... time MDS ari 2....
saye dapat title PM paling sporting.....
sporting???
sentap ko.....
wakakakakaka
first2 2....
nak gelak guling2 taw.....
entah celah maner aku sporting pom x tau lah......
entah2 kepala gila2 ku ni yg wat diriku mendapat title PM paling sporting......
serius....
aku dgan dak2 ni...
aku jadi gila2 remaja...
even diaorg pikir aku ni dak degree (sedih woooo...diaorg ckap cm 2 =(( )
ahahaha~memang happening dgan dak2 ni...ehehehe
da lah aku ni kaki snap gambar orang
lagi lah diaorg shuke.....
actually dalam MDS ni aku bertindak sbgai biro multimedia....
huk33
memang kena dgan diriku ni....
cheeewwwwaaaahhhhh
hak33
slama aku bekerja dlam MDS ni...
aku kenal ramai orang
dan kami msih kamceng gether2
sampai sekarang....
2 lah orang kata....
bler dah bekerjasama....
kiter akan makin rapat kan....
ehehehehehe~
memang betol.....
kami sangat2 rapat....
ehehehehe...
bler kiter jumpe lagi ek??


our memories....

with kak la

with shafiq...my new friend a.k.a PM paling garang...

waaaa.....soooo envy dgan dak ni...sgat2 sporting looo


diriku ketika membawa bdak2 ni ke dewan.....

bilakah aku akan mengalami pengalaman yang sama????

one love.one heart.one life for sure =)

No comments: