Sunday, July 25, 2010

makin pulih........(untuk si dia)


haluu...hupdate lagiks....kui33
okeyh...
walaupom ari ni masuk ari yg ke-2
xpi aku dah bleh tgok ar perubahan dalam diri aku ni....
alhamdulillah.....
kesihatanku makin pulih.....
xrase cam pitam selalu....
maybe dlam 2 ari ni aku just rest xbuat kerja berat...
plus, dgan ambek ubat (walaupom XSHUKE!)
hahahaha~
rase energy dah pulih walaupom x 100% lagi...
hak33....
insyaallah....
hopes sgat2 kesihatan aku pulih macam dahulu.....
amin.....


to him......
i can't tell it because i can't.....
takut u risau.....
yeah....
risau.....
i okey2 jer.....
just concentrate ur study.....
i doakan yg terbaik 4 u.....
okey....
(jgan plak ckap i ni pandai or what.....i pom insan biasa jer...
macam u jgak....xda perbezaan pandai antara kita...)
yeah...
i terlalu concern pasal u.....
HAHAHA
but i concern u as a friend, a little sister,junior......
xpi selama perkenalan kita....
i terlebih dari itu.....
mungkin sbab i xnak kehilangan lagi kot....
yes... u r my special friend......
that's why i xleh kehilangan kawan macam u....
xpi ye lah....
kalau dalam persahabatan...
sah2 ader yg terlencong perasaan....
same with me....
terus terang i cakap...
xpi i can't nak terang dkat sini....
so...
paham2 sendiri ek?
hehehehe~
2 lumrah....
i pom xleh nak avoid it.....
maaflah....
sebab ader perasaan macam 2.....
xpi i xnak putuskan persahabatan kita....
walaupun i pernah bagi options dkat u dahulu.....
i buat begitu sebab i terpaksa.....
takut kita berdua akan makin terluka sesama sendiri.....
seriously....
don't let our friendship ruined easily......
i xmampu nak bercakap macam 2 sebab i takut......
i kelu....
even banyak menda nak cakap dgan u......
dan biarlah aper yg i tulis ni sbagai ganti aper yg xterucap selama ini
sebabkan kekangan waktu....
sebabkan komitment tugas.....
i terasa kita terpisah walaupun dekat.....
kalaulah kita dapat bersama...
walaupun sekejap....
boleh i selami dunia u....
xlah slalu i ungkit pasal itu ini.....
sbab i xfaham situasi u....
dan u xpernah bagitau masalah u......
yeah i paham u xshuke nak kongsi masalah....
2 yg wat i risau......
at least...
talk....
i xkesah kalau nak marah ke hape ker?
biar u dapat release masalah
2 jer......
hurrrmmmmm......
banyak nak diceritakan.....
biar u tahu aper yg xterucap dari hati ni......



one love.one heart.one life for sure =)

No comments: