Sunday, July 18, 2010

KPO owh KPO


halu....menghupdate lagi.....
okeyh...
aku sbnarnyer masih kepenatan...
barubalik dari KPO
stand 4 kursus pengurusan organisasi.....
kali ni KPO dibuat dkat Danau Tok Uban,Pasir Mas....
makan masa dalam 20 minit g2 dari Machang....
nilah 1st time aku g kursus since aku duk dkat U...
wakakakakaka~
dan 2nd time aku masuk khemah...
khemah?
okey
KPO kali ni di wat dkat luar...
means dlam khemah bagai ar....
hak33
1st2 sampai 2...
memang sentap....
tercari2 gak maner chalet....
upa2nyer...kami di "provide" kan "chalet"
xpi kena pasang sendiri...
hahahaha~
memang terbaikk....
bawak banyak2 baju....
last2 duk dalam khemah.....
wawawawawa~
naseb baek aku leh survive...
hak33
sepanjang 4 ari (sbnarnyer aku ingat 3 ari jer....)
macam2 aku buat
main rakit
water confidence
macam2 ar...
yg penting KPO ni memang bagi aku 1001 pengajaran ar....
and jumpe member2 baru.....
dan work together as 1 team....
syok maaa......
huhuhuhu~~
yg paling penting is main bola tampar!!!!!!
gila!
sdah lamer aku x main bola tampar......
hohohoho~~
memang best arr....
reminds me 2 PLKN
and SMKKL.....
owh....
rindunyer wak2 2....
huhuhuhu~
kalau lah dapat putarkan masa dan hentikan ia......
okeyh mengarut!
hahahahaha~~
xpi memang pom....
kali ni berbeza ar....
sebab duk dkat u.....
hehehehehe~~
macam nak pergi jer lagi....
huk33....
wishing 2 go again =)

pesananpenaja:
adakah meninggalkan menda yg aku sayangi mampu buat org lain puas ati?

one love.one heart.one life for sure =)

No comments: