Friday, July 23, 2010

bantuan.......


ngeeeee~~update!
hahahaha~
owh...jgan pikir bukan2 pasal tajuk entry diatas.....
ni berkaitan dgan kesihatan daku lately.....
yup.....
kesihatan daku makin menurun makin hari ke sehari.....
maybe after KPO kot....
sbab terlalu kepenatan...
and rushing dgan komitment.....
smpai nak berdiri pom cm nak pitam.....
seems nak pengsan lah senang cerita....
risau jgak....
sbab aku xpernah rase macam 2....
paling teruk sekali....
kemarin....
time hari bersama persatuan.....
nasib baik aku hold pemegang kerusi VIP....
kul x....
memang rebah on spot kot...
HAHAHAHAHA~
walaupon dah ckop rehat but still nak pengsan gak...
time modul xdi pom dok pegang kepala kerusi jer...
xpi gigih semacam nak bercakap....
lalalalalala~
last2...aku decide nak mintak 'bantuan'
bantuan yg ingin ku sampaikan ni adalah...............



ubat multivitamin.....



hahahaha~
ingat pe ek?
kui33....
dan mulai esok dan seterusnyer.....
diriku terpaksa bergantung dgan ubat multivitamin ni......
smpai betul2 sihat.....
owhh......
mampukah aku memberikan sepenuh komitmentku
terhadap pelajaranku?
KDP?
MPP?
dengan FESKEM yg bakal tiba...
bulan puasa yg xlamer lagi nak menjelang.....?
dengan training debat.......?


YA ALLAH......

KAU berikanlah kesihatan yg secukupnya....
supaya hamba-MU ni dapat menjalani kehidupan seperti biasa
di atas bumi ciptaan-MU ni YA RABBI.....
amin....

semoga kesihatanku kembali pulih seperti biasa....
dan mampu bagi komitment seperti biasa......

amin.......

pesananpenaja:terasa insaf dengar lagu ungu "surga-MU"......

masih teringat lagi ayat lecture BEL311 ku....

"syaz....kenape muke kamu pucat "



one love.one heart.one life for sure =)

No comments: