Monday, July 26, 2010

aku bukan tunjuk pandai!


maaf.....entry ini bukan ku tuju pada sesiapa.....tetapi sebagai renungan bersama.....


yesss.....aku bukan tunjuk pandai okei!

xpi memang agak tersentuh hati biler berkaitan dgan kerja....
ye lah....
dah kiter penat2 merase jerih,kena maki hamun,kena aper lagi?macam2....
baru nampak si polan2 ni....
wahhhh....
heaven yer korang ek?
kami penat2 wat kerja slama ni....
maner korang menghilang???
jadi silence member g2....
kami penat2 kerja...
terkejar sane terkejar sini.....
yg kamu ni???
owh...
datang tunjuk muke jer....
kalau buat tugas just tugas remeh2 jer.....
shit~!
maner korang menghilang ek???
wah3.....
kalau macam 2,
kami pom bleh buat macam 2 gak....
terutama kami2 yg pegang jawatan selain dari 2....
bleh jer nak skip dari kerja 2.....
HAHAHAHAHAHA!
xpi pikir komitment lah....
sanggup turun 2 kali ker banyak kali ker....
sebab 2 tugas kita...
yg baru muncul ni satu hal....
yg xturun ni pom satu hal jgak......
ooiiiiiittttt....
ape masalah korang ek smpai xtrun2 ni?
banyak sgat ker kerja korang 2?
kami pom baaaaaaaannnnnnyyyyaaakkkkk kerja jgak...
semacam jer turun.....
hahahahaha~
sumpah aku xpuas ati!
bukan aku nak tunjuk lagak
"owh,aku buat semua kerja.....so aku bangga dgan diri sendiri!"
NO!
ni pasal komitment.....
jgan perlekehkan komitment yg diberi....
jgan lah jadi manusia yg dapat nama atas kesusahan orang lain......
okey....
kalau korang rasa aku tunjuk pandai sgat.......
tanye dkat diri korang dahulu.....
jgan rase nak melahar balik kalau korang rase aper yg aku ckap ni betol!
huh!!!!!

(maaf kali ni aku melahar.........pada sesiapa yg terase ke aper ke,i'm sorry....ni adalah luahan hati aku...kalau terkena batang idung sendiri 2.....paham2 deh....ambik ikthibar pas ni deh....xmolep ar kiter ader tanggungjawab xpi xdilaksanakan dgan baik...wahahahahaha~peace!)



one love.one heart.one life for sure =)

2 comments:

Redbloodsnow said...

kaki kan aje org mcm tuh sya..hehe

Redbloodsnow said...

kaki kan aje org mcm tuh sya..hehe