Tuesday, June 8, 2010

pink owh pink

cantik kan??hehehehe

ni for terlalu suke sangat~
a pink hammer???(terpaksa di "tutup" sbab tlalu sexy~hehehehe)

kasut bola warna pink?????

okey~kali ni,tetiba nak cerita warna pink ni kenape ek?
hahahahaha
jgan ckap aku dah terobses dgan warna pink sudeh....
hahaha~
nak bag tau yg saye mula jatuh cintun sama pink.....
xpi xlah akan terobses....
sbab....
aku kureng dgan pink~
lalalalalalala~
xpi since ader yg mengajar pink...
walaupom dah byak kali aku bgtau dkat org 2 yg kurengkan pink....
terkena plak dgan aku....
tambah2 plak~
time my sis nikah nanty warna pink rose lembut......
huhuhuhuhuhu~
siap sedialah dgan warna "merah jambu" yg bakal memnuhi almari pakaian ku....
lalalalalalala~
okey~
nak off dlu...
ty update lagi....
heheheehe~
chiaow~

pesananpenaja: bercerita dengan orang 2 semalam pasal wedding kakak dan pasal tie pink~
heheheheheheehe~bahagia sat =p

one love.one heart.one life for sure =)

3 comments:

Izzatul Ismail said...

saya suka KUNING! huhu

Zumie said...

bila saya pakai pink cam comey je yang ahaha so suka jugakla kaler pink ngeh2

natasya said...

zumie:hehehehe~
kak boo: hahahaha~mnat kuning?macam ayah kiter gak~uhuhu