Wednesday, June 2, 2010

perempuan simpanan??teeeetttttt~lalalala


yaa.....mari kiter biarkan otak b'kerja kejap yerp...
aku nak tanyer aper pandangan korang mengenai perempuan simpanan a.k.a
orang kedua dalam idup?
hahahaha~
mesti kna cemuh bagai kan??
xpi pernah x korang tanyer dekat diaorg kenape diaorg jd macam 2...
pandangan masyarakat...
perempuan simpana a.k.a orang kedua ni jahat lah,
itu lah ini lah....
okey~
meh aku rungkai kembali....
ingat x kisah Tiger Woods dahulu?
and ingat x kisah John Gosslin? (i'm not sure his name xpi yg pemes dgan rancanga kate and john+ 8 2)
okey...they gemparkan media dgan skandal smpaikan meranapkan
rumah tangga bagai...
ish33
kadang2 kasihan aku tgok isteri2 mereka...
2 x campur lagi dgan kisah2 di malaysia...
xmahu ulas...sah2jalan ceriter dier lebih kurang jer....hahahaha
secara liberal nyer....
aku nak salahkan kedua2 pom macam x adil..nak salahkan 1 pihak kang pom x adil gak...
senang....aku x sokong sape2 xpi aku lagi shuke membincangkan dari prespektif kedua2nyer....
okey,guys.....
why lah mao cari lain??
adakah x bahagia or x puas??
i think u olls ni xpuas dgan 1 kot....
taulah ader 4 kosong...if u all x adil maka dosa lah jawapannyer...
pandai2 lah jawab dgan ALLAH masa dkat PADANG MASHYAR nanti....
okey,i know mungkin ayat2 ni bakal menguris hati para adam di luar sana...
xpi look?
kalau lah si isteri 2 baik,solehah bagai...
xkan lah nak cari lain?
owh come on...guys...
serius....it just a fun u know...
ko tnggal isteri dkat umah terkontang-kanting
semata2 nak enjoy dgan perempuan?
teeeetttttt~
if korang buat hubungan belakang isteri pom dah slah tau!
si isteri plak?
okey u know ur duty kan?
jgan lah ko gah2 kan yg kata ko pandai jaga laki...
be a nice wife,kna lah jaga sikit perangai lah u ollz...
if nak naik hantu tiap2 kali balik umah..
owh....
tlong sgat3....sayangilah laki korang sepertimana laki ko sayangkan ko dlu...
it's okey ader cemburu dalam hati...
even aku pom ader cemburu thdap my chipsmore.....
teeeetttttt~motip!lalalalalalalalala~
okey,serius...happy life when husband and wife saling memahami
dan tolenrasi sikit...
si laki
if ader keburukan dkat si isteri, bagi tahu dgan lembut..
jgan ko nak naik hantu gak...
paham?
selesai sahaja hujah saya (aperhal tetiba macam dialog debat jah??hehehe)
okey...aku nak citer sebab aper perempuan ni terjebak gak....
tau2 cinta itu buta....
aku pom terjebak gak...but not laki orang okeyh....
hahahaha~
serius,aper motif korang bercintan cintun dgan laki orang?
cinta?
harta kekayaan?
atau terperangkap??
aku rase 3 menda alah ni yg paling fofular sekali kan?
hahahahaha~
ni nasihat aku....sekiranya korang terjebak dgan cinta laki orang...
sila2 lah undurkan diri anda...
if sekiranya betul lah u all shuke same shuke....
buat solat isthikarah....
mintak petunjuk...
bincang molep2 dgan family dan his wife...
biler dah okey...KAWIN TERUZZZZ.....
it's better than korang buat dosa....
hahahaha~
sah2 xmao MADU KAN?
sure it is....mengaku la noks....
hahahha~madu makan diterima okey?kih33
serius...sekiranya ader jantas2 yg gatai tahap ulat bulu 2
goda ko...
ko cakap kat dier macam ni
"bini dkat umah 2 nak campak maner?xkan nak tambah dosa lagi kot?"
agak2 bleh pkai x ayat ni?
if korang ader ayat2 pedass 2...
sembur jer...biar sedar sikit jantas2 ni....
mao mempermainkan ati seorang wanita
dgan kononnya,kesunyian lah...
WTF lah macam 2......
hahahahaha
u have a choice....
jgan terperangkap ke tangan jantas2 ni....
think b4 u act....
jgan hanya terbuta hati disebabkan cinta...
hati insan lain yg terluka.....
sungguh :(

so..secara konklusnya
(walaupom penghujahan dan penghuraian saya agak dasat....bkan mantop xpi hancuss...hahahaha)
perempuan simpanan ini dah macam satu kebiasaan (ye kot?hehehe)
so,if u all nak blame some yg u pikir she is perempuan simpanan or orang kedua ker
think knape menda ini happen ...
salah sape...
kite jgan blame someone without knowing aper yg berlaku....
2 me....
everyone have a reason to do that....
soo...keep thinking u guys...
chiaow~

pesananpenaja: inspirasi daripada 1 show dlam E! channel....name dier "kiss and tell"
show pasal skandal..hohohoho~dan ini aku garap melalui kaca mata dan otak aku ligat pikir....
inilah aper yg aku fikirkan....
so~hormat others opinions yerr....
hehehehehe
one love.one heart.one life for sure =)

2 comments:

Redbloodsnow said...

kdg² kte x bleh nk cemuh perempuan ke-2 tuh. coz sometimes dorg di tipu gak. bile dh terlanjur bercinta n terlalu syg and dpt tahu that guy suami org...nak x nak teruskan gak. sbb dh terlanjur bercinta mati maa...hehe

lain la if dah terang² tahu die milik org len then gi gatal gatal nk gak. tuh mmg cari nahas tuh. pape pun, kak zie tetap salahkan guys sbb dorg x sedar diri weh. dh tahu diri tuh suami org/tunang org still lg nk pasan diri single. puiii

I HATE THIS TYPE OF MEN taw, sya. rase nk bunuh je. cobalah utk setia..kan sya kan..hehe

natasya said...

ahahahaha~betol 3....memang x cukup 1 kot...saye pom xshuke kak >.<