Friday, June 4, 2010

okey....aku dah x sabar nak tgok ni....=)


yey~ceriter yg ku tunggu2 bakal keluar.....
yess....TWILIGHT SAGA:eclipse bakal release 30 june ni....
2 dkat US.....
hihihihi~
malaysia lambat lagi lah noks....
hihihihi~
hasil gigih aku mengushar laman web diaorg..
lalalalalalala~

wah~cam best kan dier pnyer web page kan????cun33

yerr.....malaysia lambat lagi release dier ek?xpi dah x sabar sgat ni.....hehehehehe
if korang nak tgok sinopsis dier ker....
aper ker~
jum CLICK HERE okey!

owh....yer...korang nak tau x,formspring.me dah berubah muke....
kadang2 macam comel....
kadang2 kelakar la plak....
hahahahahaa~
sungguh~ kelakar...

haaaa~ni lah page aku...lalalalala~oren g2....

ni lah home page aku....like dashboard lah ni......
hiihihihi~
anyway...
i would like kul korang drop lah soalan2 dkat aku =)
akan ku jawab dgan sebaik2nyer.....
hihihihihi
okeylah....
cukup stakat ini saja....
lapar la plak~
hahahahaha
key....
chiaow~

pesananpenaja: makin sayang sama dia...jgan wat saya terluka lagi <3

one love.one heart.one life for sure =)

3 comments:

Zumie said...

saya jugak tak sabar dear:)

Izzatul Ismail said...

singgah formspring saya jugak hehe ;p

natasya said...

zumie: yey~ader geng...jum3 pakat tengok =)
izzatul:okey~=)