Saturday, June 19, 2010

mid valley owh mid valley~


okey...kiter sambung lagi.....
hari last,yakni hari semalam......
kami semua berduyung2 ke....

MID VALLEY....

erm.....mula2 2...
ingat nak wat maraton citer.....
waaaaa...banyak sgat citer yg nak tengok....
bler dapat tau yg masa x mencukupi......
so aku decide tok jalan2 jer.....
sambil2 2...
biler dah bernafsu....(oppsss,aku bkan gila seks yer kawan2)
mula nak beli sesuatu....
first2 ingat nak beli flat shoes.....
xpi xda yg berkenan lah plak.....
skali2 beli lah.....

1. baju top
2. kaligen (sbnarnyer aku x ingat dah maner kaligen yg aku beli dlu 2)
3. buku twilight saga....breaking dawn dgan ecplise
4. perfume unforgivable for women by sean john......

banyak kan?memang banyak!
hahahahaha
macam lepas gian jer~
lalalalalala~
xpi seronok gak!
sbab leh perabes kan duit~teeeeeeeeeettttt
salah!
hahahahaha
sbab leh cuci mata lebeh...HO-HO
keadaan dkat mid valley time 2?
sanagt2 lah sesak....
nak masuk pom payah....
hurm.....
sdah2 kami sampai 2,
kitaorang terus berpecah...
2 yang terlebeh 2...
hahahahha
bler jalan sorang2....
start dah nak beli macam2~lalalalalala~
xpi puas lah.....
hehehehehe
balik jer
dah macam2 aku bawak
hahahahahaha
selamat2..kui3
dan kami bertolak pulang ke kelantan pada pukul 8.00 malam....
dan sampai ke machang pada pukul 5.15 pagi...hohohoho
gilak kentang!!!
xpi memang berbaloi2.....
hihihihi~
anyway......
mata sdah mengantok....
nak rehat bagai.....
sbab kna berhadapan dgan tugas yg berat dan berbeza dga tgas2 yg aku
pernah lalui...
okey~
chiaow!

pesananpenaja: nasib baik x shopping dkat SACC shah alam....kul x,pokai jadinyer....
hehehehee......entah kenape,aku masih lagi x paham dgan dia atau keadaan yg buat aku
xpaham?nak geram kang,macam xlogik plak....
hurmmmm.....
pa pe hal.....
aku just berserah je lah......

one love.one heart.one life for sure =)

No comments: