Thursday, June 17, 2010

I'M BACK!!!!!!


HO-HO
update jgak akhirnya......
gigih u ollz....
ye lah seharian away from laptop
banyak perkara yg nak kongsi nih...
gagagagaga~
okey,smalam...
aku buat kebajikan skit.....
tempatnyer?
Rumah Bahagia Kuala Lumpur....
tempat ni khas untuk sesi pemulihan akhlak for girls....
macam2 ar kitaorg buat...
antaranya sesi kaunseling,gotong royong....
HO-HO....
sangat2 lah best.....
xnak citer lebeh2....
bahaya noks ;)
malamnyer?
SESI MEREHATKAN DIRI!!!!!!
hahahhahaa
xpi bosan ko.....
ye lah...
sampai dlam kul 8 gtu slpas mkan dkat gerai kat seksyen 2 2....
sempat gak jumpe abg shaikh....
HO-HO
mesti korang tertanya2 aku dkat maner ek?
sbnarnyer aku ader dkat shah alam for program Kembara Amal MPP....
hohohoho
okey la kot dari duk umah karatkan otak....
oppsssss....
aku xbalik umah terus ni....
aku kna stay dkat u smpai abes MMS
hohoho
gilak kentang
but i'm ready back to work....
serious
bosan ko....
hehehe~
2 yg x sabar nak buat tugas sat ni....
keh33
gilak kentang!!!!!!
saye xsabar nak balik!!!!!!
tengah hari ni,aku akan ke Angkasapuri....
hohohoho.....
cam best jah...
;)
ty aku update lagik......
chiaow~

pesananpenaja: selama aku x on9,macam2 yg dah berlaku.....memang aku hate that!
sumpah aku x suke!!!
mr.chipsmore?
dier xtau aper yg dalam kepala aku skarang ni....
bagus gak if dier tau skit pe yg dlam kepala otak ni....
xyah sakitkan ati orang!!!!!
benci!!!!

one love.one heart.one life for sure =)

1 comment:

Izzatul Ismail said...

ape yg bhye sgt tu nok? huhuhu