Thursday, May 20, 2010

soalan sentap~!


haluu....bertemu kita lagi pada petang nan indah ni....
okeyh~
aku skema plak!
huhuhuhuhu~
hari ni
ari yg paling menyentapkan jiwa dan raga aku~
aku pom x sure sama ada aku ni bermimpi dipetang2 buta ni
ataupon kenyataan yg membuat aku rase nak larikssss
yakni....
soalan yg membuat aku rase serba salah mao jawab.....

aku rase aku dah melalok dah!
fine!
my blog and aku leh melalok kat blog aku....
kan3
okey..back to da topic....
mak cik aku sdah bertanyakan pada aku pasal private life aku.....
aper 2???

"kamu dah ader boyfriend?"

owhhhhhh.....
kalau anda xtau aper 2 boyfriend....xtau lah......
huhuhuhu~
aku dgan tenang walaupom cuak jawab......

"masih mencari........"

cheh!xleh blah ayat aku kan33?
mengaku cepat!

sejak akhir2 ni mak cik2 aku shuke sgat bertanyakan aku dah ader boyfriend ker pakwe ke atau seangkatan dengannya......
mao saja mengaku dah ader...
biar senyap sikit
xpi x sampai ati la plak.....
huhuhuhu....
xmau mencari lorh....
lgpom ader ker orang laki paham perangai aku yg selalu bertukar macam sesumpah ni?
erm......
melainkan kawan2 laki terdekat aku jah know me well.....
xpi kadang2 2 berharap gak one day
ader prince charming datang padaku.......
waaaahhhhh
chop3....
aku dah berimaginasi yang melampau sudah.....
xda la....
bila datang seru
kawin jgak....
jodoh x kemana.....
hihihihihi~
just doakan yang terbaek untuk kiter jah.....
mungkin la kot
sbab ramai dlam family dah kawen....
tinggal aku jah lagik....
so
spotlight semua dkat aku......
owh~~~
aku sudah naik chuak.....
hohohohohohoho~
eh....
aku nak berhentilah.....
nak ke umah lagik 1....
ambil barang yg nak bawak ke machang semula.....
key~
bubbye.....

p/s: walaupom aku bercinta dgan someone pom...aku xkan bagitau pada sesiapa...takot x jadik.....
rase macam lagu CT 2 jah......."biarlah rahsia~" =)

one love.one heart.one life for sure =)

No comments: