Wednesday, May 19, 2010

mari kita berkisar tentang.......


hohohohohoh~my family!
yup....
sah2 korang ada bace entri terdahulu pasal family aku kan?
hohoho~
meh aku nak garapkan sedikit pasal my beloved family ni....
my dad cm biase seorang peniaga....
my mom~as usual seorang suri umah yg sangat2 berjaya.....
sambil2 2 menjahit....
huk~
aku ader sorang akak.....
la ni bekerja sbg second manager dkat McD
huhuhuhu
aku?
belajau lagik...
family aku.....
cmane ek mao ceritew....
nak kate tom yam campur xjuga
xpi aku ni leh katekan 1 malaysia!
huhuhuhuhu
my dad jawi peranakan.....
mak plak since arwah atok cina masuk islam....
so..der lah sikit unsur2 selain daripada melayu 2....
citer pasal family...
sah xlengkap xda citer pasal mak cik2 dgan pakcik2 ku....
starting dgan belah ayah....
aiyoo...
really2 straight family lah belah ayah aku......
mulut?jgan cakaplah....
ketrunan mulut debat!
mulut laser noks......
my aunts semua cikgu....no wonderlah orang slalu ingat aku akan jadi cikgu.....
ahahahahahahaha
kitaorang pom ader susur galur dkat selatan india nuh...
huish~~
sane....
mak aih.....
xnak cakap takot riak!
hahahahahahaha
belah mak aku...
sempoi saja
xpi ramai sangat.....
huhuhuhuhu
aku ni short memory....
lalalalalalalalalala~
sepupu2 aku semua sporting2 belaka.....
xkesah kawan dgan sape2 janji jaga adab dgan name baik keluarga......
nak tau...sepupu2 aku ni adalah sumber inspirasi aku....
maner x nyer diaorg semua berjaya dalam bidang masing2
even ader yg dah berstatus profil tinggi
alhamdulillah
semua adalah berkat selalu kena "denda" dgan parents and mak cik2 yg garang 2....
huhuhuhuhuhu~
bkan nak tunjuk lagak
xpi bagi aku semua 2 duniawi semata2....
xkesah sangat...
bkan harta aku lagik...hahahahaha
mgkin la kot
terbiase dgan sikap slumber aku....
even though family aku ni ramai yg kenal....
2 pasal aku xleh nak buat jahat....
hohohohohoh
walaupom aku nakal orangnyer.....
huhuhuhu~

entri ni entri meroyan aku....
so....
korang nak cakap aper ker nak kutuk ker
nak admire ker pasal family aku aku x kesah
sebab aku dah xda modal nak menulis ni noks.....
sape2 nak tau pasal aku....
dah aku tulis sikit2 ni...
okey lah...
mak dah bising2 2...
keciankan laptop plak....
hohohohohohoho~
key!
bubbye~~~

p/s: saya.rindu.awak.
saya segan lah dgan family awak.......
entri ni saje saye tlis wat tatapan awak...
hohohohohohohohoho~
supaya awak tau betapa "susahnyer" hidup kami =)
one love.one heart.one life for sure =)

No comments: