Saturday, May 8, 2010

gucci mucci~micci picci.........dedikasi tok cik zureen


haluu...hupdate lagi.....
xke gila entry kali ni??

gucci mucci~micci picci......

sebenarnyer ini idea aku yg datang secara x sengaja....thanks yer cik zureen.....
sebab tolong bagi idea gila ni.....
agak2 dah lamer xdatang idea gila macam ni....

XD

bkan perli aper....xpi mau menambah dari entry kamoo 2.....
meh aku tambah cikit.....

"seorang yg sangat hupdate (ingatkn kiter jer yang hupdate) pasal fesyen...sangat concern pasal penampilan...kalau nak g anywhere..perfume must have!wajib bagi beliau....

longkang? totally~

KEGILAAN yang MELAMPAU!

BUKU KAMUS DEWAN???DIA LAH.....

sangat2lah menjaga BROTHERHOOD BELIAU.....KAH33

workaholic?erm........wondering.....i think he can't beat me! =p "


okey2...cukup2.....kang tulis kang berjela2 plak.....x ckup sifat plak aku ni....
kah33.....
anyway~thanks dear....
sebab bagi idea yg sangat2 TERBAEK....
and saje jer menambah ni....
hehehehee~membantu menambak "kepanjangan" entri anda 2.....

pas ni sah2 i ingat u selalu.....

"gucci mucci~micci picci"

gonna miss u yunk...pas ni x jumpe dah..huk33
paper hal if ader program under MPP ker kampus ker yg ader kt KAMPUS KOTA yang kena attend...
jumper la kiter ek~
kul macam xtegur ke aper ker
paham2 la ek....masalah mate ni....
kih33
key~
sorry 4 everything.....
really great meet u...
=)

1 comment:

zureen said...

ouchhhhh.welcome..wah ! panjang gitu entry..hehe

u make my tears drop lohh.
me tooo. M A A F and nice to meet u . insyaallah kita akan jupe kembali . hoho. ;)