Tuesday, May 11, 2010

derak ke mache for da 1st TIME!!!!!


yaaa.....
kali ni aku keluar ke machang for da first time dalam cuti ni......
diulangi ye kawan2.....

PERTAMA KALI!!!!

ahahahahaha.....

and guess what...no tenggiling time 2....manyak2 sakit ati wooo......

nasib baik akhirnyer ader cik T ni tau....kul x.....eiiiittttt.....
gigit kang!

okeyh...meh aku tnjuk sikit aper yg aku beli noks......




yess....finally i have this novel......searching for a long time dudes.....
love this novel MUCH!

nasi ayam oh nasi ayam.....walaupom x sehebat nasi ayam sigai.....
but this is da best!

ayam goreng....sodap? bleh lah....huhuhuhuhu~
my lunchie.....WAJIB ader AIR MASAK......hahahahahaha~


sebenarnyer banyak lagi aku beli...(banyak ker?)~ahahahahahha
well...macam aku dok kolej jah semula walaupom cuti sem baru jah bermula....
kwang33~
maner x dok kolej nyer.....
wak2 aku padat dgan program MPP jah......
huhuhuhuhu~
21 ni.....insyaallah kitaorang ke selangor.....
kembara kot....
agagagaga until 31 mei ni....
then 2/6 2 plak kena g perlis....
conference MPP seMALAYSIA........
wah...serious...aku rase aku yang da busiest sekali dalam kelas aku....
wakakakakakakaka~
kih3333
nak kuar...

"driver! ambek i ni....nak makan SR ni.....hahahahahaha"

gilak kentang.....nak makan dowh....miss that cake...agagagagagaga~

ahahahahaha~
ader 2 ari lagik ni....dok kat THO ni.....
as 2 pindah ke DO la plak...
tok program....
pinggang aku dah cramp dah ni.....
wakakakakakakaka~
okey lah dah ber"dangdut" plak perot aku ni.....
okey...
bubye~

p/s:windu kamoo........XD

No comments: