Friday, April 2, 2010

si dia metroseksual?

erm....entri ni nak tujukan kepada si dia pembaca semua.....hehehehe~kan i dah ader cakap nak buat..so enjoy it....

fakta ringkas mengenai metroseksual (keterangan lanjut di pak wikipedia dan hentam korang pnyer keyboard mintak tolong pak cik google) =) :

  • - metroseksual ni merupakan 1 gelaran yg diberikan kepada kepada lelaki yang menjaga penampilan dan memang super duper tahu ar pasal fashion dan pandai rias diri (means that diaorg ni macam perempuan ar aperbila melibatkan menda alah ni..hehehehe)
  • -memang berbeza dgan lelaki urban yg minat gajet, lelaki metro ni minat KEMAS RUMAH dgan MASAK!
  • -penampilan??TIP TOP....malah kalah perempuan.......
  • -diaorg ni memang wangi.....tengok lah kul lelaki metroseksual ni memang pakai minyak wangi....hehehehe....
  • sangat2lah cerewetnyer orangnyer........ya Rabbi........
  • interior design umah a.k.a deco umah...memang teliti..tabikkkkk......
  • bab2 shopping: i admit...memang kaki shopping macam perempuan!
  • memang sangat2 CEREWET!
  • ramai anggap metroseksual ni HOMOSEKSUAL.......erk~i can't give any explanation about that but aper yg aku tau xsemua yg homoseksual....kan33 <3
  • girls,kalau nak ader komitment dgan jejaka metro ni...korang kena be urself...but kena menepati aper yg si jejaka metro nak lah.....huhuhu~otherwise,bye bye!


hurm...2 je lah nak cakap.....aper yg penting,si metroseksual ni adalah manusia gak.....jan salah tanggapan pasal diaorg2 ni...hik33..even kul aku pilih type lelaki yg aku suke,aku pilih si metroseksual...serius!hik33
keylah..mengantok sdah xpi malas nak tido!hehehehe
okey..nak out...
hupdate lagi nanti....
key~
chiaow~

XOXO
natasya~

pesananpenaja: dedicated to him who really metroseksual type person.....even u like that,but i never regret be ur friend!!because i love the way u are.....=)

No comments: