Friday, April 23, 2010

MICROECONOMICS AND CTU???

haluu..hupdate lagik.....
okey...kali ni aku baru berkesempatan nak update..almaklumlah...berderet jah paper kali ni...
okey...
maner ek nak start dlu???micro ke ctu dlu?okey,aku citer micro dlu lah....lalalalalala~

paper microeconomic.......TERBAEEKKK DARI LADANGGGG MAAAAAAA!!!!

asal lak aku cakap macam 2? sebab kebanyakkan soalan dier lebih kurang aper yg aku buat
sebelum ni...muhahahaha...yg essay pom samer xpi aku rase macam xkena jah aku punyer bahagian essay 2....hurm...tawakal ja lah.....

CTU.........h.A.m.P.e.H!!!!!!!
waaa...kenape lah aku xleh perform well dalam paper ni????sedangkan aku leh jah wat!!!!!!
bencinyer..........
=(
memang paper ni paper yg paling stress pernah aku jawab...dush dush!!

okeylah.....2 jer mao ceriter...nak makan lorh...lapau...
key...bubye...
=)

No comments: