Monday, April 26, 2010

cerita cita-cita a.k.u......



haluuuu....
menghupdate lagik....
sowielah...xda mase nak hupdate
xpi kekangan waktu membataskn sgala2nya...
ayat xleh blah!
okey333....lalok!
entri kali ni aku nak citer pasal cita2 aku.....
kenape ek aku ni suke citer yg out-dated??
senang jah.......SUKA ATI AKU LAAA....ADA AKU KESAH?
~selingan gurau petang..hik33*
okeyh...semua ader cita2 kan?
sape kat sini xda cita2,angkat tangan...
nak bagi hadiah ni.....hadiah ketuk kepala
okey...msti korang..ader cita2 masing2 kan?
aku pom ader gak xpi ala2 mengarut...xlah typical sgat....
zaman kecik2...zaman penuh imaginatif yg melampau (aku nak stesskan kat sini imaginatif yang melampau ni bukan yg korang pikirkan dalam kepala otak sekarang ni yer.......)
okey...kiter start dari aku sekolah tadika lagi.....

cita2 pertama 1: ustazah
reason: bapak suruh wooo..maner leh bakang cakap bapak......hahahahaha

sekolah rendah:
cita2 kedua: guru tari
reason: penangan ceriter kuch2 hota hai,dil to pagal hai dan sebagainyer.....
haaa...ni memang tnggal kenangan lah...xleh blah....
sanggup suh mak jahit baju macam karisma kapoor....
=p

cita2 ke3: hotel manager....
reason: penangan ceriter the hotelier (xsilap aku citer 2 citer korea....lakonan bae yee joon...owh i love him damn much!)
hik333





sekolah menengah
cita2 ke4: engineer warna......(ader ker ek?)
reason: time 2 aku memang minat mewarna.....
macam 1 kepakaran pulak time 2 untuk mewarna...wak2 sekolah rendah xmau..huk33

UITM:
cita2 ke 5: akauntant....
reason: dah aku ambek akaun...sah2 nak jd akauntant...betol x? (poyossss!)


huhuhu~yg sebenarnyer.....cita2ku adalah:
ingin insan yg kenang jasa ibu bapa, disayangi oleh ALLAH....
berjaya dunia akhirat....
menjadi isteri dan ibu yg solehah kepada suami dan anak2 nanti.....
amin~

okeylah...nak out jap....
ty aku update lagik....
nak layan perasaan sat....
=)

No comments: