Thursday, April 29, 2010

2 lines?pride and respect?


haluuu..mownik!
okey ari ni memang buat aku darah naiklah....
guess what?!
aku pakai LINE.......
DIULANGI L.I.N.E.............
dalam hidup aku x tergamaklah aku nak pakai line2 ni....
macam kaya sangat!
even i've 3 prepaid numbers...
aku x desperate sangat lah nak pakai line ni.....
memang bengong tahap cipan lah.....
wahhhh....
xpasal2 ader connection interrupt semalam....
benci aku!
sakit ati tau x?????
wah....
pas 1 then another problem comes....
about pride and respect!
ni aku nak maki hamun sangat2....
cuba korang bayangkan aper bila kawan2 korang diperkotak katikkan
difitnah?
aku xleh stand anymore....
aku pertahan gak diaorg....
diaorang lah kawan2 aku....
memang F**k...maaf,bahasa aku kurang manis xpi aku betul2 naik geram dengan manusia macam ni....
kalau dah xda jodoh..kenape nak kaitkan dgan orang lain?
da lah kawan kiter sendiri plak 2?
okey..aku betul2 tension....
pas2 respect....
haloo...kul ko x respect org mcam mane aku nak respect...
think again lah...
aku x pernah rase tercabar kredibiliti aku macam ni......
kalau lah aku ader buat salah....
tegur cara baik
nak cakap kawan aku buat salah buatlah cara betul...
jgan tikam belakang...
jgan nak provok....
ko ingat aper?
kitarg ni heartless ker?
halo2...we're still have heart lagi yer.....
tolong jaga mulut2 korang2 2....
aku kalau dah tahap bengang...maaflah...aku memang emo.....
aku sakit ati tau x!!!!!!!!!
respect our pride and our life....
korang xleh decide hala tuju hidup kitaorg....
kitaorg jah yang bleh....
so....
jgan nak terase ker nak aper ker....
i'm telling da truth.....
dan even sakit pom....korang kena telan jgak....
maaf sekali lagi.....
aku cukup2 bengang......



No comments: