Saturday, March 6, 2010

test oh test.........

wokeyh...
update lagi.......


sekarang jam menunjukkan pukul 6.oo pagi dan aku?mood: baru bangun tido dan xda mood tok membaca lagi... memang TERBAEK ARR!!!!!!hahahaha~
okeyh...aku sdah lepas 2 test yakni QMT181 dan BEL260....alhamdulillah~~memang xsangka aku leh wat (tipu semata2 yer.....) but insyaallah....dapat aku jawab.....
meh aku nak cerite cikit pasal test aku kali ni...start dengan BEL260 sebab dier pagi an.....

al-kisah tersalah test a.k.a BEL260~

okeys.....pada pagi khamis yg lalu (ayat skema penambah perisa), aku ader test BEL260....xpi ku sangkakan test listening...so, aku xlah prepare aper2......biler aku nak ke kelas,aku tepomlah dak2 ni ,na pastikan aper yg aku ingatkn 2 betul lah...upa2nyer, sekali aku sentap~
AKU SALAH TEST!!!!!!!!!
chitttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


last2nyer...20 minit sebelum test BEL260..aku study......memang study yang terPENDEK pernah buat dalam sejarah idup aku....kwang33....

al-kisah test QMT181 plak........

okeyh,pas test BEL260 2,aku ader test QMT plak belah malamnyer....hahaha~ni memang xleh blah sgat2...malam sblumnyer aku patot study QMT xpi aku g tido teruzzzz.....ya lah penat koo~
da lah kelas ECO,siap perut belah kanan aku cramp sbab berjalan kaki (kaitan? memang pom!)
huuu~seksa ko...dush dush~
petang pas class,kununnyer nak study,alik2 study sambil lyan BOF...kah33....memang bagus anak pak mat ni.....pas maghrib 2 mula lah gelabah.....
keh33 dan mulalah start mendail nombor2 untuk menghilangkan kegelabahan aku nieh...kwang33
xpi alhamdulillah~ leh jawab walaupom ader soalan yg memang aku rase AKU XTAU POM!
huhu~dalam ati: "macam pernah buat xpi kat mane eh?"
huhuhu~ suke jer jawab bedai2 ni....

okeyhlah...nak stop dlu...pagi ni aku ader test FAR150 kul 10 pg ni......nak bace cikit2..takot ader yg terlupe sdah =.=''
keyh~
chiaow~

XOXO

natasya~

p/s: semalam ibarat reunion plak dalam FB aku....wah aku merindui kawan2 lamer aku kat SKC dan SMKKL ......dan banyak kenangan yg xleh aku luper.....dan kat situlah
minat aku bermula....yakni cakap,cakap, dan cakap......dan it sill lagi sampai sekarang...lagi2 da masuk KDP...bkan stakat cakap xpi pandai melongkang dan seangkatan dengannyer.....
kwang33......ye lah....harus bin wajib kot menda2 alah ni...huhuhu~dan aku g tengok BI debaters training tok dato pengarah.....wah~jeles kot aku......nak training gak!!! xkire!!!!!!
nak, nak ,nak dan NAK!!!!!!=p

No comments: