Tuesday, March 2, 2010

sentap~

aloo...update lagi dan lagi.......
erm...semalam memang sentap...fello kitaorang wat spot check....
time 2 aku dalam keadaan mamai....memang xleh nak cakap aper2lah....
sbnarnyer motif diaorg nak check brang elektrik~dapat bilik kitaorang,jd spot check roommate..geee~~
mulanya cam xnak citer mulanyer,xpi xbaik kan menipu.......
so cerita la segala2nyer.....memang muke 2 cover ko.....muke orang tido...keh33
nasib la kot ari semalam 2....dush dush~

huhuhu~
la ni aku menunggu diriku di'kerja'kan oleh test yang bertimbun...hehehehe~
dan aku rase kali ni lega.....lega yang amat sangat.......
bagi aku cukuplah aku tertekan kali ni......
dan aku xnak perkara ni berulang kali......
sebab bagi aku,xda gunanyer ungkit cerita lama..ia sbagai selingan sahaja dalam kehidupan.....
dan aku xnak orang sekeliling yang aku sayang terluka.....
dan dilukai....cukuplah aku yang terluka seorang......
huhuhu

keylah...nak mandi,bersiap2 ke kelas QMT......
chiaow~

XOXO

natasya~

pesananpenaja: semuanya terungkai.....dan aku dalam keadaan serba salah......selepas pagi 2, dia hnya ckap kawan saja...aku?nak ja ckap ckuplah......lupakan menda yang berlaku....
just live our life.....xnak dah pikir menda2 macam ni....sebab aku keciankan diri aku, keciankan diri dia dan semua orang......dan aku xmenyesal kenal insan2 ini.......mungkin aku frust,xpi as a friend, aku doakan kebahagian dia...sebab aku hormat prinsip dia yg memang aku xleh luper dari awal2 perkenalan kitaorang.......let the time decide.....aku hanya berserah kepada-Nya....sayang itu masih ada..biarlah sayang itu sayang sebagai kawan dan adik....i never regret to know u dear.....seriously!

chop3.....aku lupe nak bagi tau...borang 2 aku xantar lagi....geee~~nak ambik ke x????
membuat kebuntuan sekejap...keh33

No comments: